11.24.2008

Lunta ja pipareita

Eilen satoi lunta miltei koko päivän. Tuuli vinkui ikkunoiden takana ja minä kyhjöttelin vilttien alla palellen. Olen ollut jo muutaman päivän flunssainen muutenkin...

Illalla sain sitten koko päiväisen löhöilyn jälkeen inspiraation leipoa pipareita :) Se kannatti, sillä tuoksu levisi rappukäytävään asti, ja kuuman glögin kanssa makuelämys oli JOULUINEN :) Alimmassa kuvassa muuten uusin löytöni, joka sai minut aivan pyörryksiin. Mielettömän kaunis vanha tarjoilulautanen.

Täällä jatkuu niiskutus ja joulun jännittävän tunnelman luominen. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille.

11.20.2008

Jouluarvonnan voittaja on...tittididii....


HATTARAMAA :) Onnittelut!

Onnettarena toimi mieheni Aksu, joka huolellisen sekoittelun jälkeen nosti lasikulhosta voittajan. Ja kyllä täällä kuulkaas olikin jännittynyt tunnelma. Minä hihitin kameran takana kuvaten tätä jännittävää tapahtumaa suu täynnä suklaata ...

Osanottajia oli tällä kertaa upean suuri joukko , kiitos teille kaikille mukana olijoille :)

Ja itse voittaja, otathan minuun yhteyttä sähköpostitse: adaochemil@gmail.com

11.12.2008

Näin sydämeeni joulun teen

Ulkona sataa vettä...sitä on satanut jo monta päivää. Voi kumpa se muuttuisi lumeksi :)

Puksuskranssi materiaalit ovat nyt saapuneet, ja minulla käynnistyy viikonloppuna kranssipaja keittiössämme :) Tuskin maltan odottaa että pääsen väkertämään. Ja voi sitä sotkua,hih! Kuten olen joillekin teistä maininnut, niin minun jouluni alkaa joka vuosi näiden ihanien kranssien myötä.
Mutta eletäänhän tässä jo pian marraskuun puoliväliä. Ja jos tahdot tilata oman kranssisi, niin vielä ei ole myöhäistä!

Ainiin, minun on pakko kertoa uudesta kamerastanikin teille. Tämä tyttö nimittäin päätti törsätä ( kovan säästämisen jälkeen) uuteen kameraan :) Olen miltei rakastunut tähän vempeleeseen. Kuvat ovat aivan toista luokkaa kuin vanhalla digilläni. Hyvä etten nukkunut kameran vieressä ensimmäisenä yönä kun mieheni oli reissussa,hih!

Mutta asiaan: Ajattelin viime vuoden tapaan laittaa pystyyn JOULUARVONNAN! Ja palkintona itse taiteilemani puksuskranssi :)
Laitappa kommenttia miten Sinun joulusi lähtee käyntiin, niin olet mukana. Arvonta suoritetaan ensi viikon torstaina 20.11. kello 22.00

Oikein nautinnollista Joulun ajan aloittelua...tunnelmaa teille kaikille!

11.08.2008

Joulutunnelmissa...

Täällä huushollissa on nyt virallisesti alkanut joulu :) Kiitos uusimman Lantliv- lehden, joka antoi inspiraatiota kerrakseen.

On käyty keräämässä sammalta ja jäkälää, ja punaiset nauhat on kerätty laatikon pohjalta. Glögiäkin on maisteltu, ja tunnelmoitu kynttilöiden ja joulumusiikin kera.
Se on jännä juttu miten Joulu voi tehdä koko kodista niin tunnelmallisen. Ja siihen ei edes tarvita paljoakaan kun tunnelma on viritetty.

PUKSUSKRANSSEISTA sen verran niitä tilanneille, että materiaali on ollut hieman myöhässä :( Mutta saan sitä ensi viikon aikana, jolloin viikon kuluttua viikonloppuna kransseja alkaa olla valmiina. Ilmoittelen kuitenkin vielä sähköposteihinne asiasta takemmin.

Eipä muuta kuin tunnelmallista ja ihanaa viikonloppua kaikille!