9.27.2009

Syksyistä sunnuntaita

Tervehdys vaan täältä syksyiseltä torilta :)

Pitkästä aikaa taas täällä. Olen nimittäin tehnyt koko viime viikon suurta huonekalu-projektia mieheni kotitalolla, ja eilen saimme valmiit ihanuudet kotiutumaan tänne omaan kotiimme. Moni kauan muhinut projekti tuli viimein valmiiksi. Aikatauluni oli aikas tiukka, kun siihen päälle olin vielä oikeissa töissäkin. Mutta lopputulos on hyvä ja mieluinen, ja nyt olo on hieman uupunut mutta niin happy!

Tänään olenkin vain nautiskellut ja kuvaillut, sillä toimme mukanamme miehen kotoa myös kassillisen omenia. Niistä ja pöydällämme toistaiseksi lojuvasta kirjakasasta tuli mukava tunnelma :) Leivoin myös muhkean omppupiirakan, ja aloin hieman uudelleen järjestelemään tavaroita nyt kun kaikki kalusteetkin ovat jo kotiutuneet paikoilleen :)

Nämä uudet tulokkaat esittelen teille ensi kerralla, ja tällä kerralla vain tällaisia fiilistely-kuvia syksyisissä sunnuntai tunnelmissa :)

Nauttikaahan ihanasta, syksyisestä alkavasta viikosta!

9.16.2009

MyYnNisSä

...Antiikkia antiikkia...
Tiedustella voi sähköpostitse adaochemil@gmail.com

Mukavaa viikon jatkoa :)

9.13.2009

Tuliaisia ...

Tervehdys vaan kaikille :) Siitä on jo kaksi viikkoa kun tulimme Englannin reissultamme kotiin, ja nyt vasta ehdin teille kirjoittamaan kuulumisia. Loma oli siis kaikin puolin onnistunut. Viikko pois kotoa ja tutuista rutiineista tekivät tälle tytölle ihmeitä :) Väsymys hävisi, ja uutta puhtia ja intoa jopa työtä kohtaan tarttui mukaan kaiken muun kivan ohella.

Englannin maaseutu on todella idyllinen. Nautimme täysin rinnoin mahtavasta luonnosta, maisemista, pikku kylien antimista ja ihanista ruoista ja jälkkäreistä ;) Talot ja rakennukset veivät sydämmemme täysin, sillä täällä ei näy yhtä ainutta elementtitaloa puhumattakaan moderneista kivitaloista.
Teimme pitkiä kävelyretkiä, pyöräretkiä ja iltaisin lilluimme uima-altaassa.


Lewes oli ehdottomasti lempipaikkani. Lewes on sellainen pikkuinen kaupunki, joka on pullollaan mitä ihanimpia antiikkiliikkeitä ja kahviloita. Voitte vain kuvitella miten innoissani olin kun siellä päivän vietimme. Paras löytöni oli vanhat kulahtaneet lampetit. Ne valaisevat nyt salissamme molemmin puolin sohvaa. Ostin myös vanhoja valkoisia mekkoja ja jotain pientä...


Toinen kaunis paikka, (tosin paljon isompi ja vilkkaampi) oli Brighton, josta bongasin mm. tämän upean putiikin joka oli pullollaan mitä ihanimpia ideoita i gigi Täältä löysin todella elähtäneen terriinin, joka nyt pursuilee pianomme päällä sammalta :)

Tyytyväisenä lomastamme aion pyhittää tämän vapaapäiväni sisustuslehtiä tuijotellen ja herkutellen :)
Mukavaa sunnuntaita.