6.24.2011

Yötön yö

Täällä sataa vettä vaakaan ja lujaa! Samalla jostain pilven reunasta paistaa aurinko. Tämä on ensimmäinen juhannuksemme kun olemme kotona...toisaalta on haikeaa, mutta toisaalta en nyt edes jaksaisi lähteä juhlimaan ja katsomaan muiden juhlimista ja valvomista.
Laskettuun aikaan on tasan 2 viikkoa, ja voimani ovat täysin poissa! Voisin vain nukkua ja nukkua...Meille on myös ounailtu, että vauvamme todennäköisesti syntyy ennen laskettua aikaa, joten olemme ihan senkin takia kotosalla ja juhlimme oman jaksamisen mukaan :)

Illalla aiomme vähän grillata, käydä kotirannassa katsomassa kokkoa ja kuuntelemassa elävää musiikkia. Nauttia, mennä ajoissa nukkumaan ja viettää viimeistä juhannusta kaksin :)

Toivotan teille kaikille kaunista ja kesäistä keskikesän juhlaa. Pitäkää toisistanne huolta <3

6.12.2011

Hellettä paossa...

No nyt on sitten kesä ja aurinko! Tässä tilassa täytynee todeta, että olen jo lopen kyllästynyt ja väsynyt näihin megapaahteisiin päiviin. Mitään en jaksa tehdä, ja nilkkoja turvottaa ja särkee. Yöllä saa herätä jatkuvasti juomaan ja nyt olenkin nukkunut märän rätin kanssa ilman peittoa :)

Kauheaa valittaa kun on hieno kesä, mutta rajansa kaikella. Viimeiset pari päivää olenkin ollut ihan suosista hellettä paossa sisällä. Syönyt jätskiä, koittanut jaksaa vähän touhuta pakollisia puuhia ja lukenut paljon. Unohtamatta tietenkään päikkäreitä Elmerin vieressä sohvalla.
Laskettuun aikaan on nyt vähän reilu 3 viikkoa, joten ymmärtänette aurinkoon liittyvän toitotukseni?

Mutta kaikesta huolimatta luonto on UPEA! jaksan ihailla vehreyttä ja runsautta joka päivä :) Tässä eräänä iltana oli pakko napata iltalenkillä tien varressa rönsyilevästä ruusupuskasta muutama oksa. Ne tuoksuvat ja näyttävät täällä niin kauniilta...

Kaunista ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :) Sadetta odottaen...