11.26.2012

Aino onnettarena

Niin on viikot vierineet. Ollaan asuttu täällä anopin luona nyt 3 viikkoa ja tuntuu kuin juuri oltaisiin vasta tultu.
Elämä menee ihan mukavasti, mutta minä kärsin edelleen levottomista yöunista ja valtavasta KOTI-IKÄVÄSTÄ! Mutta rempan eteneminen on aikataulussa, joten...

Eilen päättyi kranssiarvonta ja pidimme illalla Ainon kanssa arvontahetken :) Ensin ajattelin että tokihan Aino nostaa kiposta yhden lipukkeen joka on sitten voittaja...vaan Ainopa päätti ottaa kerralla puoli kourallista lipukkeita ja viskasi ne maahan :D No jäljelle jäi taktiikka- se lipuke mikä kulhon pohjalla on viimeisenä on voittaja. Lipukkeessa luki: AnnaRiikka :)

Otatko minuun sähköpostitse yhteyttä, niin saadaan kranssi lähtemään kohti uutta kotia :)
Mukavaa alkanutta viikkoa!




11.21.2012

Epätavallista elämää

Hellurei!

Otsikkoni kuvastaa elämää täällä ei kotona-vieraassa kodissa :) olemme asuneet täällä suuren suuressa, vanhassa ja kauniissa puutalossa nyt kaksi viikkoa. Ensimmäinen viikko meni siinä että Aino nukkui yönsä levottomasti, putoili suojaamattomista portaikoista useita kertoja ja kaikki oli muutenkin ihan hukassa! Pienen lapsen kanssa tämä on ollut hyvin stressaava ja ei niin mieluinen kokemus.
Nyt kun Aino nukkuu yönsä taas hyvin ja kaikki on muutenkin asettuneet jotenkuten, olen minä alkanut pelätä täällä. Joo, mielikuvitukseni narisevassa, paukkuvassa ja vieraassa talossa alkaa laukata iltaisin liiankin lujaa- silloin siis kun mieheni on yön töissä.

Mitään jouluun liittyvää en toistaiseksi ole voinut kranssien lisäksi tehdä. Sormet syyhyävät siirtelemään ja järjestelemään anopin kalusteita ja tavaroita, mutta saavat kuitenkin (ainakin toistaiseksi) olla paikoillaan :D Ompelu juttujakin olisi mielessä mutta kankaat ovat kotona.

Mahanikin kasvaa sellaisella vauhdilla, että suuremmat tekemiset saavatkin vähitellen unohtua. Mutta silti mieleni on haikea, ellen ehdi tänä vuonna laittaa joulua omaan kotiimme lainkaan...
Jos kuitenkin kaikki rempan suhteen menee hyvin ja pääsemme aikataulun mukaisesti takaisin kotiin, ehdin ehkä jotain :) Tällä haavekuvalla mennään päivä kerrallaan ja odotellaan kuumeisesti näiden rapakelien loppumista!

Oman kodin tunnelmakuviin...kaunista viikon jatkoa jokaiselle :) Muistahan osallistua alla olevaan arvontaan, vielä muutama päivä aikaa.



11.05.2012

Joulufiiliksissä kranssiarvontaan...

Heipat täältä kaaoksen keskeltä ;) Meidän kylppäriremontti on alkamassa tämän viikon aikana, ja me aletaan pikkuhiljaa roudata perheen tavaroita kohti evakkopaikkaamme Ainon mummun luo. Uusia lavuaareja ja hanoja on laatikoissa keskellä lattiaa, pyykkiä kuivumassa, kassit puoliksi pakattuina...en tykkää yhtään tästä puuhasta, mutten silti jaksa millään odottaa miten ihana fiilis on tulla kuukauden kuluttua takaisin kotiin :)

Tänään olimme myös rakenneultrassa, jossa selvisi että aavistukseni pojan tulosta on totta! Kaikki oli muutenkin niinkuin pitää, ja kyllä se vaan kummasti antaa taas voimia kun ei tarvitse huolia onko kaikki sittenkään hyvin...

Eilen minulla olikin pitkästä aikaa oikein joulufiilis päällä, kun tein valmiiksi tämän joulun ensimmäiset kranssit. Ne lähtevät uuteen kotiin postin mukana huomenna, ja varsinainen kranssipajani aukeaa meidän evakkopaikassamme hyvin pian :) Aurinkokin eilen paistoi, ja innostuin kuvailemaan tietämättä tänään olevasta kaaoksesta yhtään mitään ;)

Ajattelin myös siinä samalla, että nyt on hyvä laittaa pystyyn jo perinteeksi muodostunut kranssiarvonta :) Jättämällä kommentin tämän postauksen alle olet mukana arvonnassa, jossa voittajalle lähtee ihana kranssi punavalkoisella nauhalla varustettuna :) Arvonta suoritetaan Ainon avustuksella 25.11.
Ihanaa viikkoa, lunta odotellessa...