7.03.2013

Synttäreillä koiramäessä

Heipat täältä laulavan pyykkikoneen viereltä ;) innostuin pesemään täkkejä, lakanoita ja mattoja ja pyykkivuori senkun kasvaa vaan vaikka piti ottaa vähän rennommin!
Ainolla on 2-vuotis synttärikemut tulevana lauantaina ja aina tämä sama innostus siivoamiseen alkaa. Viime vuonna mun synttärijärjestelyt lähti niin lapasesta että päädyin maalaamaan jopa keittiön seiniä :D nyt koitan ihan vaan siivota.

Meidän viime viikot ovat menneet nopsaan, liian nopsaan. Aatu on kasvanut ihan hurjan paljon, oppinut vaikka mitä ja kehittynyt paljon isomman pojan oloiseksi. Aino sensijaan täytti tiistaina 2 vuotta ja niin on iso tyttö meidän pienestä vauvastakin kasvanut. Touhua riittää ja vaarallisia tilanteita aina silloin, kun ei istuta rattaissa tai nukuta -eli aika paljon !

Synttäripäivän kunniaksi me käytiin ensin päiväkahvilla meidän favouritessa- Bistrossa jonka jälkeen kävelimme särkänniemen KOIRAMÄKEEN. Olin lukenut jostain blogista ja nähnyt kuvia, ja ihan pakko sinne oli päästä! Aino viihtyi tosi hyvin, ja niin mekin. Vähän harmitti kallis sisäänpääsy, sillä meidän aikuisten piti ostaa avaimet alueelle. Särkänniemelle pienenä vinkkinä, että ihan kaikki perheet eivät kykene olemaan alueella kahta päivää, eikä edes yhtä kokonaan. Saatikka sitten että oltaisiin voitu käydä laitteissa kun lapset ovat noin pieniä! No mutta koiramäki oli silti ihan mielettömän upea paikka! siellä oli eläimiä, upeita rakennuksia, karkkikauppa, kahvila, kirjakauppa ja vaikka mitä kivaa nähtävää. Voin suositella kaikille...silmä lepäsi sillä puitteisiin todellakin oli panostettu :)