4.17.2014

Pääsiäisviikko

Täällä on ihmetelty virpojia, kuolattu suklaamunien perään, muisteltu mitä se mämmi oikein olikaan. On ihmetelty pääsiäisruohon kasvamista ja juotu päiväkahvit kevään ensimmäisen kerran takakuistilla +20 asteen lämmössä. Aika kiva viikko!

Ensi viikolla meille VIHDOIN ja viimein tulee kauan (7 viikkoa) odotettu sohvamme! Patjaviritys on lasten mielestä ollut kiva, mutta itse kyllä alan kyllästyä siihen. Myös kuistilta väliaikaisesti sisälle tuotu korituoli ja sekalaiset tuoliyhdistelmät pistävät silmään, ja odotan vaan...

Kerrottaneen myös, että minun "moderni" kokeiluni rappujen alla on päättynyt Kustavilaisen tyylin voittoon 1-0!!! Täytyy sanoa, että välillä sitä tulee tehtyä käytännöllisiä (tyhmiä) mutta silti ei yhtään itselle tyypillisiä kokeiluja, ja sittenhän ne pian alkaa ahdistaa. Ikean lipastot siis väistyivät upean Kustavilaisen punaruskean senkin tieltä pois, ja odottelevat pääsyä uuteen kotiin.
Mieleni on huojentunut. Ikäänkuin minusta olisi irronnut taakka harteilta. Yritin jotakin mikä ei ollut yhtään minua, ja nyt olen taas omalla mukavuusalueellani ja voin hyvin! Aika syvällistä sisustuspohdintaa, mutta näin se täällä meillä menee ;)

Pääsiäisen pyhinä me käydään lasten mummuloissa ja nähdään lasten pikkuruinen serkkutyttökin. Munia ja suklaaherkkuja on jemmattu ihan kiitettävästi kaappiin, joten lenkkipolut kutsuvat sitten taas.

Aurinkoista ja kivaa Pääsiäistä teille kaikille. Ensi kerralla näette sen uuden ihanan senkin- ja sen sohvan!!!!