9.23.2015

Ingelsgården

Moi

Meillä on eletty varsin muutoksellista syksyä,sillä minä innostuin viimeinkin käyttämään jo pari vuotta laatikossa hengailleita tapettirullan jämiä. Jämiä tosiaan, sillä tapetti loppui kaikesta sumplimisesta huolimatta kesken. Meillä on nyt siis valoisaakin valoisampi, osittain tapetoitu makuuhuone ja minä RAKASTAN sitä!

Kävipä niin mainio sattuma, että olin juuri haaveillut makuuhuoneen maalaamisesta ja tapetoinnista. Se jäi ajatuksen asteelle, kunnes pikkusiskoni joka suorittaa kouluansa loppuun ilmoitti tekevänsä tapetointi- ja maalaustöitä ihan ilmaiseksi halukkaille. No innostuinhan minä sitten oitis tästä, sillä oma aikani ei olisi juuri nyt riittänyt moisen projektin tekemiseen.

Lähtökohta makuuhuoneessa oli tumma, joten 3 kerrosta valkoista maalia ensin seiniin ja sitten tapettia päälle. Tapettia ei suinkaan tule jokaiselle seinälle, vain yhdelle isolle. Tämä kyseinen seinä on meidän sängyn päätynä. Vaikka tapetointi on vielä hieman kesken on tunnelma ihan mielettömän hieno!

Tämä on siis Duron UPEA Rokokoo-tapetti Ingelsgården. Tapettia on saatavilla myös sinisellä kuviolla, mutta minua viehätti tässä erityisesti tämä suloinen värimaailma. Tapettia saa tilattua ainakin täältä tampereelta Seinäruusu nimisestä tapetoimisen erikoismyymälästä. Rullahinta on hieman ehkä yli budjetin, varsinkin kun minun piti tilata vielä yksi rulla lisää...mutta lopputulos on niiiiiin kaunis! Hassua miten erilainen koko huone on nyt. En ymmärrä miksi joskus maalasin seinät tumman harmaiksi...

Kiitos Annika-muru hyvästä työstä!Toivottavasti opettajakin on tyytyväinen.