6.22.2008

Bonjour!!

Hei blogilaiset, pitkästä aikaa. Meidän koneeseen oli tullut reissumme aikana kauhea VIIRUS :P, ja sen vuoksi en ole pystynyt edes käymään täällä blogissani.
Nyt kuitenkin kone on asennettu ja tyhjennetty uudelleen, ja elämä voi jatkua,heh!
Matkamme Pariisissa oli ihana. Kävelimme pitkiä matkoja kiertäen Eiffelin, Riemukaaren, Notre damen ja tuli sitä istuskeltua myös mm. Louvren upeassa puistossa. Myös Versailles tuli nähtyä, ja siellä kuluikin kokonainen päivä.

Nähtävää oli niin paljon, että tuntui että pää oli ihan pyörällä aina yhden päivän päätteeksi. Viini oli halpaa, ja sitä sitten nautiskeltiin joka ilta :)

Rakastuinpa matkallamme myös iki-ihaniin croissantteihinkin. Nyt en voi vastustaa niitä ollenkaan. Samoin Espresso, jota kaikki joivat joka paikassa ja koko ajan. Maistoin ensimmäistä kertaa, ja ihastuin!

Löysimme kuin sattuman kaupalla myös aivan MIELETTÖMÄN antiikkitorin, johon tosin piti matkustaa metrolla sillä se oli kaukana. Sieltä sitten viimeisenä päivänä löysinkin vaikka mitä, ja voitte vain kuvitella oliko meillä mieheni kanssa pienehköjä vaikeuksia raahata kaikki ihanat aarteeni tänne kotiin asti. Vanha posliini kun ei ole järin kestävää, samoin kuin löytämäni kristallikruunu :)

Mieheni olisi ilomielin jättänyt kaikki ostokseni sinne, mutta kun päätin että kotiin viedään, niin loppujenlopuksi kaikki saatiin jopa lentokentän turvatarkastuksen läpi turvallisesti kotiin :) Ja minä olen tietenkin tyytyväinen.

Valokuvia tuli otettua aikas paljon, ja niitä on kiva katsella jälkeenpäin. Kaupunki oli reissumme ajan pilvinen ja vähän sateinenkin, mutta se ei meitä haitannut. Vanhat rakennukset ympäröivät joka puolella, ja oli ihana nähdä ja kokea niinkin erilainen kulttuuri ja tavat kuin meillä täällä.

Ainut miinus oli, että vaikka luulisi että viikonkin matka raikastaa mieltä ja rentouttaa, ei minulle ainakaan silti niin käynyt. Päivät olivat pitkiä, kuumia, kävelyn ja tiedon täyteisiä. Niskat olivat koko ajan jumissa ja välillä tuntui että kävely ei enää suju :)

Valivali...mutta kaupunkilomat ovat yleensä aina rankkoja.

Mieheni kanssa mietittiinkin, että vaikka mukavaa oli ja kaupunki oli kerrassaan mieletön, ensi vuonna lähdemme maalle :)


7 comments:

Heidi said...

Hello Sannukkani ;)

Upeita kuvia, mieletön tunnelma <3

Löytämäsi aarteet olivat todellakin raahaamisen ja vaivan arvoiset, mutta toki kaupunkilomat ovat aikas rasittavia kun täytyy tai siis saa kävellä monta monta kilometriä :D

Minä täällä näen päiväunia Pariisista, ehkä jonain päivänä <3

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle...nähdään pian... tänään olen täällä ihan hulluna pistänyt kotia uuteen järjestykseen. Otan yhteyttä sähköpostiisi...

Halit
Heidi
<3

Hannis said...

Moikkista Sannukka!

Olimme häämatkalla Ranskassa ja siitä 5 päivää Pariisissa. Muistan vain sen, ettei Pariisilla ollut keskustaa. Ja että se oli jotain muuta, mitä olin odottanut. Mutta silti se oli TÄYNNÄ nähtävää ja ihmeteltävää ja kaikkea mahdollista. Joskus vielä ehkä uudelleen sinne, mutta nyt haluaisin enemmänkin sinne Provencen seuduille sukkuloimaan (ja sukuloimaankin).

P.S: tulin sanomaan myös sen, että kiitos kirjavarauksessa - laitettu talteen.

Terkuin Hannis :-)

Galleri Hönshuset said...

Hej. Ihania kuvia, sulla on "inspirerande" (-mä en tiedä mikä se sana on suomeksi ;) )blogi. Ha det bra. Piritta

Anna said...

Terveiset lähettää Annarinakin vihdoin Adalmiinan Helmestä !
Olen kurkkaillut ahkerasti kuulumisiasi koskaan kommentoimatta,kuitenkaan en malta olla täältä pitkään poiskaan, kuvasi ja tekstisi ovat kovin karismaattisia... palailen taas, luulen että alan jättää käynneistäni jälkiä..Kiitos monista tunnelman vangitsevista kuvista.

Jaana said...

Voi jospa minäkin pääsisin joskus Pariisiin! Voin vain kuvitella ne ihanat kirpputorit! Ymmärrän kovasti kuinka kaupunkilomilla "läkähtyy". Siinä on jalat koetuksella ja vaaditaan matkakumppanilta myös samoja intressejä. Mukavaa, kun ilahdutat taas blogijutuillasi meitä muita!

terveisin Jonna

yanmaneee said...

yeezy shoes
lebron 17 shoes
golden goose sneakers
supreme hoodie
nike air max 97
air jordans
coach handbags
michael kors handbags sale
golden gooses sneakers
jordans

shatoughth said...

replica bags in china gucci replica handbags w9e25e7l41 zeal replica bags replica bags korea why not try this out d2r91q5r55 replica bags philippines wholesale click here to find out more b7a74d3q68 bags replica gucci replica bags los angeles