10.05.2017

Tervehdys!


Pitkästä aikaa.
Aika on kulunut, hassua miten aika onkin juossut tällaista vauhtia. Elämässäni on tapahtunut paljon ja suuria asioita. On menty eteenpäin, pysähdytty välillä ja ja juostu taas. Opeteltu uusia asioita ja nautiskeltu kaikesta uudesta hyvästä ;)

En ole arjen ja uusien kuvioiden kaskellä juuri täällä ehtinyt käydäkään, olen lähinnä Instagramin kautta jakanut kuvia kodistamme ja elämästämme. Ajatus kuitenkin on herätellä blogiani uudelleen henkiin. Mitä Sinä tahtoisit täällä lukea ja katsella??

Mutta kuten ennenkin, Joulu ei saavu ilman kranssien tekoa ja siitä saamaani joulun fiilistä. Se tekee minut onnelliseksi! Kranssit valmistuvat tänäkin vuonna normaaliin tapaan, ja otan tilauksianne vastaan.

Tuttu systeemi jo aiemmin kransseja tilanneille. Uusille kiinnostuneille sen verran tiedoksi, että kransseja saa ihan juuri sen kokoisena ja muotoisena kuin vain toivoa saattaa! Hinta määräytyy sen mukaan millaisen tuotoksen suunnittelemme. Kranssit sopivat sekä sisälle että ulos. Kranssit lähetän postitse ympäri Suomen, tai ne voi noutaa kotoamme.

Kuvat toistavat itseään, mutta ovat niin jouluisen tunnelmallisia, että käytän niitä uudelleen :)

Tiedustelut ja tilaukset voitte laittaa sähköpostiini: adaochemil@gmail.com
Palaamisiin!
2 comments:

kytäjänmamma said...

Ihanaa kun taas kirjoitit! Minulta on mennyt nuo Instagram-jutut ihan ohi, joten olen jäänyt paljosta paitsi.
Olisi kiva jos pitäisit tämän blogin samanlaisena kuin ennenkin. Sinulla on niin ihana sisustustyyli että kodistasi haluaisin nähdä jatkossakin kuvia ja uutisia.

Anonymous said...

kyrie 6 shoes
palm angels outlet
off white
golden goose
yeezy 350 v2
kyrie 7
bapesta shoes
kd 15
bape outlet
jordan retro