11.24.2010

Amaryllisten tanssi

Olen ollut väsynyt. Niin väsynyt, että tuntuu ettei joulukaan oikein ole saapunut meille vielä lainkaan. Tosin tänä aamuna lumimyräkan voimasta sain jostain pohjoisnavalta varmaankin sellaisen jouluisen kipinän. Tai sitten se oli vain se pieni hetki, kun paistoin joulutorttuja, laitoin kynttilät palamaan ja ihailin kahta auennutta amaryllistani :)

Nuo kauniit kukat ovat kietoutuneet toisiinsa kuin tanssien...kuin ne kuiskailisivat toisilleen jouluisia hempeitä säveliä...

Näissä viimaisissa joulutunnelmissa toivon kaikille teille ihanaa tulevaa ensimmäistä adventtia :)

11.10.2010

Joulutunnelmista arvontaan...

Viime sunnuntaina sitä lunta tuli sitten oikein senttikaupalla, ja eilisen myräkän ansiosta vähän lisää :) Ja nyt on sitten vähän loskaista, mutta jouluisen valkoista.
Joulukranssipajanikin takakuistilla on viimein päässyt loistoonsa. Siellä me Elmerin kanssa eilenkin väännettiin kransseja, ja käytiin välillä sisällä kahvilla ja syömässä kuumaa soppaa :) Tai no, Elmeri lähinnä söi oksia ja ihmetteli että mitä se mamma sieltä säkistä oikein taikoo...

Muutamia joulukukkiakin tarttui matkaani viime viikolla, ja joulutunnelmissa meillä siis ihan jo elellään glögeineen päivineen :)

Ja tämän kunniaksi starttaakin jälleen jokavuotinen JOULUARVONTA! Palkintona siis ihana jouluinen buxuskranssi :)
Kaikki kommentin jättäneet osallistuvat tähän arvontaan, joka suoritetaan 1.12.

Lumista ja tunnelmallista viikon jatkoa kaikille :)
 -Sanna


11.03.2010

Marraskuun kolmas

Ja lunta vaan ei näy. Tähän aikaan mielestäni saisi olla ainakin jo sellainen pikkupakkanen, niin ettei rapa roiskuisi koiran kanssa ulkoillessa. Harmaus tuo ankean olon seinien sisäpuolellekkin...mutta onneksi meillä on kynttilät ja jouluinen fiilis :)

Tyovuoro alkaa tänäänkin vasta myöhemmin, joten olen aamupäivän touhuillut kotona. Hain ruokaostos-reissun yhteydessä takapihalle yhden callunan, ja tahdon niitä lisää, myös tuonne etupihalle!
Nukuin Elmerin kanssa sohvalla pienet ylimääräiset unet, ja lopun ajasta olen vaan nauttinut ja pessyt pyykkiä. Joulua en ole vieläkään ehtinyt kotiin laittaa, mutta tästä se alkaa...

Minulla on kaksi uutta kirjaa, joita olen ahminut kynttilänvalossa kera suklaan ja kahvin :)
Toinen kirjoista on puhdas antiikkikirja Nio hus och en kyrka, joka tarjoaa sivu sivulta mitä upeimpia interiöörejä 1700- ja 1800-lukujen kartanoissa Ruotsissa. Olen lennellyt ajassa taaksepäin, ja saanut roppakaupalla ideoita. Toinen kirjoista on Elämää valkoisessa puutalossa, jonka sain lahjaksi itse kirjoittajalta itseltään, kiitos Ilona :) Kirja on mielestäni kovinkin elämänmakuinen, ajatuksia herättävä, ei niinkään sisustusoppeja esittelevä. Lifestyle-kirja täynnä hempeyttä.

Näillä jos millä jaksaa taas viikon loppuun :) Ensi viikolla käynnistyykin sitten kranssipaja.
Lämpimin halauksin, Sanna