12.12.2007

TonttuTouHuja...

Tuli niin jouluinen olo, kun aamulla heräsin kirkkaaseen, pieneen pakkasaamuun :)
On kuulemma luvattu kaunis, valkoinen JOULU.
Se olisikin paras lahja minkä voisi saada, se oikea valkoinen kauneus...

Muutamat blogien kirjoittajat ovat pitäneet sillointällöin pieniä, kivoja arvontoja.
Nyt ajattelin myös itse koittaa.

Eli, kirjoita mikä olisi sinun paras joululahjasi (jos tuota valkeaa joulua ei lasketa)

Tämän viikon sunnuntaina sitten arvon osallistuneiden kesken (todistajan läsnäollessa, hih) Jouluisen kranssin. Se lähtee postissa maanantai aamuna, ja ehtii siis hyvin jouluksi uuteen kotiin.

Katsotaan miten tontuille käy...8 comments:

Anonymous said...

Hei!
Minä olen tainnut saada jo ennakkoon joululahjan. Pääsimme muuttamaan uuteen kotiin nyt syksyllä. Viime jouluna asuimme väliaikaisessa asunnossa ja minä jouluihmisenä en viitsynyt kauheasti joulua silloin laittaa. Nyt olen laittanut sitäkin enemmän.:) Mutta jos ahne olen, voisin vielä toivoa ruokapöydän päälle kristallikruunua. Vaikka tietysti kaikken paras lahja olisi, kaikilla joulurauha!
t. Jaana

tanja said...

Oi, arpajaiset! Taidan osallistua, sillä minua on viime aikoina onnistanut! Minulle paras joululahja olisi ei vähempää kuin oma talo, vanha. Tai edes lupa kaupungilta vuokrata heidän omistamansa hieno vanha talo, jonka he aikovat myydä, mutta mitään ei tapahdu ja talohienous vain kylmillään nököttää odottomassa asukkaita. Siispä toivonkin joulumieltä kiinteistövirastolta! Oikein hyvää joulunodotusta sinullekin!

Kati said...

Hei!
Haluaisin ihanan hemmottelulahjan eli lahjakortin hierontaan ja kosmetologille sillä kumpankaan en ole päässyt vuosiin ja tiedän että mieheni ei niitä osaa ostaa joten olisihan se yllätys jos kerrankin niin tekisi, tai jos pukki toisi :) Tunnelmallista joulua sinulle! t, Kati

Anonymous said...

Hei!
Voi kun joulupukki toisi lahjaksi joukon remonttimiehiä, jotka käden käänteessä muuttaisivat nykyisen vierashuoneemme pikkuneitimme omaksi vaaleanpunaiseksi prinsessan valtakunnaksi. Huone on jo melkein valmiiksi suunniteltu, vain suunnitelman toteuttajat puuttuvat! Ihanaa joulun odotusta sinullekin!
T. Päivi

LEINOLA said...

Taidanpa minäkin osallistua arvontaan. Minäkin olen saanut jo etukäteen lahjan, kun veljen tyttöni selvisi hengenvaarallisesta leikkauksesta ja on alkanut toipumaan siitä. Siinä on tämän joulun paras lahja. Jos jotain muuta niin keittiömme voisi joku suunnitella ja sisustaa.
Hyvää joulun aikaa sinulle.
t. sari

taburetti said...

Tulin kurkistamaan sivuillesi.... ja pitäähän sitä sitten arvontaan osallistua.
Ai, että mitä toivoisin joululahjaksi... toivoisin saavamme rakennusluvan mökkitontillemme lapsuuteni maisemiin .... se on haaveemme ja toiveemme täyttymys.
Oikein hyvää kolmatta adventtia sinulle!!!!

Sormustin said...

Kiitos vierailusta!
Kaunis blogi sinulla! Ja kun täällä vieläpä arpajaiset osuessani tänne, mitenkäs nyt onnisti! Jos vielä ennättää osallistumaan...

Paras joululahjani olisi se, että löytyisi oma TALO meille. Sitä on nyt koitettu lurkkia jo pitemmän aikaa, ja ensi vuonna sen olisi paras löytyä. Ei sen isommat toiveet tällä kertaa! Haaveilla on tosin taipumus toteutua jossain vaiheessa, suhtaudun tähänkin optimistisesti. :)

Joulumielen toivon valtaavan tänään, kauneimmat joululaulut taas laulamaan. Hyvää joulunodotusta sinullekin!

Nuttula said...

Vieläkö ehtii osallistua? Minä toivon joulurauhaa ja sopua :) Ja niiden lisäksi perinteisesti kuten joka joulu vihreitä kuulia, ne on joulun nameja. Mukavaa joulun odotusta!