9.19.2008

Vuoden päivät...

Tänään aamiaisella tajusimme mieheni kanssa, että olemme asuneet tässä asunnossamme nyt vuoden päivät. Minulla alkoi heti raksuttamaan, että josko nämä kaikki muutokset kodissamme olisivatkin koittaneet tehdä tuloaan tätä varten...ikään kuin kodin rakennus voisi pikkuhiljaa alkaa valmistua :)

Nyt minusta alkaa tuntumaan siltä, etten jaksa enää tätä huonekalujen venkslaamista ja jatkuvaa muutosten tekemistä. Jos voisi vaan nauttia ja alkaa suunnittelemaan joulua. Ja näin taitaa käydä, sillä olen todellakin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen.

Olen odotellut kuumeisesti uutta sohvaamme. Tai uutta ja uutta, vanhahan se oikeasti on :) Rokokoo sohvamme saapui siis eilen, ja olen aivan myyty!!! En saa silmiäni irti siitä. Ja mikä parasta, myös mieheni tykkää sohvasta kovasti :) :)
Verhoilin sen oitis kun se meille saatiin sisälle asti. Sohva sai ylleen vanhaa pellavaa, ja se sopii lähes täydellisesti tähän sohvaan. (Nyt siis olen yhden vanhan pellavalakanan köyhempi)
Tarkoituksena olisi vielä maalata sohva ohuen ohuella kerroksella pellavaöljy maalia, siten että saisi utumaisen valkean säväyksen.

Mutta eipä tässä vielä kaikki, sillä meille tuli viime viikolla myös uusi senkki saliimme. Tämä senkki on salimme toisessa päässä, vastapäätä sohvaa. Senkin sisään kätkeytyy digiboxit sun muut vempeleet. Tv meillä on senkin päällä seinässä, ja voitteko kuvitella että se ei haittaa minua ollenkaan. Ripaus modernia tähän muuten niin vanhaan tunnelmaan on kuin hillo lettujen päällä :)
Ja taulu-tv kun on kyseessä, se tosiaan on kuin iso taulu...

17 comments:

titta said...

Se on varmasti ihana tunne kun tajuaa, että kaikki on paikoillaan ja juuri siinä missä pitääkin. Kauniit ovat sohva ja senkki.

Marja Kristiina said...

Enpä tiedä, olenko ikinä nähnyt kauniimpaa sohvaa *huokaus*

Minäkin kaipaisin tuota 'nyt on hyvä' - tunnetta. Luulen, että jos jään sitä odottamaan passiivisena, se ei ikinä tule. Kaiketi voin itse minä hetkenä hyvänsä päättää, että nyt saa venkslaaminen riittää joksikin aikaa. Antaa itse itselleni rauhan.

Mukavaa viikonloppua!

Veera said...

Onpas se ilo silmälle. Todella kaunis ja näyttää vielä mukavalta istuakin!

Olisi mukava nähdä kuvaa myös taulutelevisiosta ja sen sijoittelusta! Mieheni on saanut päähänsä, että sellainen olisi meille välttämättömyys. Ensin tarkoituksena oli piilottaa se kaappiin, kunnes näin aivan ihanan kuvan, jossa oli kaiken vanhan seassa valkoinen taulutv... Joten olen samaa mieltä kanssasi...se voi olla ihana moderni muisto myös ajasta jota nyt eletään.:)

sariw said...

Voi että miten kaunista ja kodikasta : )
Mielestäni vanha vaatii rinnalleen jotain pientä "modernia", jotta kokonaisuudessa on sopiva jännite...

elisa said...

kaunis koti ja blogi :)

Elsa said...

Voi kun tuo puunvärinen lipasto on kaunis, todiste minulle ettei kaiken pidä olla suinkaan valkoista. :))

Sarppa said...

Kiva kun olet löytänyt rauhan..kotinne onkin rauhaisan kaunis.. uusi sohva ja kaappi sopii kyllä teille paremmin kuin hyvin.. mieli oikein lepää kuviasi katsoessa

Annarina said...

Aivan hurrrrjan kaunis rokokoosohva, kun vain keksin mellekin paikan samanlaiselle, alan metsästysurakkaan.. kesällä kiikarissa olikin yksi mutta kun se paikka puuttui...
Ja tuossa on vielä hyvä istua, kuten vastaavissa tuoleissakin.
Nautinnollisia hetkiä sohvasi kera !

Ada och Emil said...

Kiitos teille kaikille ihanille :)
Saitte jälleen kerran hymyn huulilleni työpäivän keskellä, *halaus*

Ja Veera: Laitan varmasti kuvia myös tuosta tv:stä :)

Moderncountry said...

You know, I am a very big fan of your blog. Owning to the fact that you are laving me such a lovely message I feel very proud! Thank you!
And I have to say it back dear, I love how you balanse white and rustic, it makes your home personal and very wonderful!!


Enjoy a very good weekend!
Aina

Krisse Mummi /Vaarala said...

Oi, Oi mikä kaunotar.... sohva ja kaappi.
Nauti niiden katselemisesta. Mistä moisen kaunottaren ostit..?
-Krisse-

Ada och Emil said...

Krisse mummi: Löysin tämän kaunikaisen netistä, kovan ja pitkän etsinnän jälkeen :)
Sohvassa oli paksu kiiltävä maalipinta, ja halusin sen pois. Myyjä lupasi tehdä työn maksua vastaan, ja näin saimme puuvalmiina sohvan kotiimme. Netti on sitten ihme paikka, sieltä löytää mukavia ihmisiä ja ihania aarteita :)

Marja Kristiina said...

SYDÄMELLISET KIITOKSET kommentista! Helpottaa ja lämmittää.

Jonna said...

Sanna, terveisiä Tukholmasta!

Sinulla siellä jälleen niin kauniita hankintoja. Sohva on täydellinen! Hauska kuulla, että myös teillä on taulu-tv reilusti esillä. Mieheni halusi välttämättä taulu-tv:n keväällä. Ensiksi olin itkuun purskahtamaisilla, mutta nyt siihen on silmä täysin tottunut. Niin hassua, mutta se mustareunaisena jotenkin täydentää olohuoneemme kokonaisuutta.

Toivotan sinulle oikein mukavaa viikkoa!

ps. todellakin, kotinne on minusta täydellinen näin!

lämpimin terveisin Jonna

Hannis said...

Voi vitsit tykkään tuosta vanhasta talonpoikaiskaapistasi :-) Sellaisestea haaveilen, mutta tällä hetkellä minulla ei ole edes paikkaa sille. Iloa silmälle todellakin koko kotinne! Ja ihailen aina niitä ikkunoita, jotka teillä ovat vielä katutasossa.

Lämpimiä ajatuksia lähettelee

"Augustin" Hannis :-)

Sanctuary said...

Että on kaunista! Sohva on lumoava - ihailen näppäryyttäsi, tuosta vaan siis verhoilit!

Sirkka said...

Aijaiaijai...kyllä on kaunis, pidän kovasti. Minusta on vaan hyvä että on sekoitetu vanhaa sekä uutta...mutta kaunista sen olla täytyy:)
Minusta on hyvä jos on saanut mielenrauhan ja tuntuu hyvältä nyt niin se on jotain se...kuka sitä nyt kokoajan jaksaa siirrellä, en ainakaan minä.
Tämä on kyllä niin kivaa kun pääsee kurkkaamaan toisten kauniisiin kotiin:) Kiitos,
Nautinnollista silmäniloa.