10.22.2008

syksyn viimeiset omput

Täällä meidän kotona on ollut kiirettä kerrakseen...töitä piisaa ja työvuorot menee taitavasti ristiin minulla ja miehelläni.
Kiireestä huolimatta olen kuitenkin saanut pitää nyt muutaman vapaapäivän :) Olin ensimmäistä kertaa testaamassa kuntosalia, jossa siskoni on töissä. Se oli niin kivaa, että taidan jatkaa siellä käymistä! Olo oli sen jälkeen niin mahtava ja vetreä etten voinut edes kuvitella sellaista.

Olen myös leiponut edelleen sitä ihanaa omppupiirasta vaniljasoosin kera...se vaan on niin maukasta välipalaa.

Eilen sitä sitten leipoessani mietin, että taitaa olla käsillä tämän vuoden viimeiset omput. Niitä ollaan saatu miehen kotoa, siellä kun on monta isoa omppupuuta ja tänä vuonna sato on ollut mahtava! Kiitos näistä :)

Omput ovat meillä maistuneet niin riisipuuron, myslin kuin piirakankin seassa, ja ihan pelkästäänkin niitä on tullut popsittua.

Omenaista loppuviikkoa teille kaikille! Halauksin Sanna

7 comments:

Randi said...

Thanks for your comments.
I love your blogg - the gorgeous pictures.
I admire your doll-house. I have for many years dreamt about one. I want to make a copy of Sturehofs castle.

I will return!

Auli said...

Heippa! Arvaa olenko kade...melkein maistan omenan maun suussani...mut mä olen omenoille allerginen!! Varmaan 15v. sitten olen viimeksi maistanut omenaa...Blogissasi on todella kauniita kuvia :)

Krisse Mummi /Vaarala said...

Terveisiä Vaaralasta. Nam, varmaan maukasta piirakkaa. Meillä niin rupisia ja madonsyömiä omppoja että kun etsii hyvän kohdan omenasta niin pikkuinen pala lautasella ja melkein oko omppu muuten roskikseen.

kati said...

Täällä toinen omppufani ;)

Marja Kristiina said...

Mums! Omenat ON ihania, oikeastaan kaikissa muodoissaan.

Hissuksiin yritän jaksaa kommentoida, tervan juontia on ollut koko viikko. Iloa ja inspiraatiota kylläkin löydän aina erityisesti sinun kauniistasi kuvistasi!

Iippa said...

Voi, kotimaiset syysomput on mun suurta herkkua! Kaiholla katselen, kun kuljen sellaisten pihojen ohi, joissa ihania vanhoja omenapuita. Aika monessa olen nähnyt vielä tänäänkin omppuja. Eikö ihmiset jaksa kerätä kaikkia pois vai eivätkö tarvitse kaikkia omenoita? Kunpa he hoksaisivat lahjoittaa tarpeettomat omput pois. Olen kuullut, että jossain on laitettu omppuja pusseihin kadunvarteen ja halukkaat ovat saaneet niitä ottaa. Se vasta olisi mukavaa ja useampi saisi omppuja! :)

tiina38 said...

Hei!
Ensimmäistä kertaa olen blogissasi vierailulla. Aivan ihania kuvia tulvillaan. Sinulla on todella kaunis koti!!!

Terkuin, Tiina