11.12.2008

Näin sydämeeni joulun teen

Ulkona sataa vettä...sitä on satanut jo monta päivää. Voi kumpa se muuttuisi lumeksi :)

Puksuskranssi materiaalit ovat nyt saapuneet, ja minulla käynnistyy viikonloppuna kranssipaja keittiössämme :) Tuskin maltan odottaa että pääsen väkertämään. Ja voi sitä sotkua,hih! Kuten olen joillekin teistä maininnut, niin minun jouluni alkaa joka vuosi näiden ihanien kranssien myötä.
Mutta eletäänhän tässä jo pian marraskuun puoliväliä. Ja jos tahdot tilata oman kranssisi, niin vielä ei ole myöhäistä!

Ainiin, minun on pakko kertoa uudesta kamerastanikin teille. Tämä tyttö nimittäin päätti törsätä ( kovan säästämisen jälkeen) uuteen kameraan :) Olen miltei rakastunut tähän vempeleeseen. Kuvat ovat aivan toista luokkaa kuin vanhalla digilläni. Hyvä etten nukkunut kameran vieressä ensimmäisenä yönä kun mieheni oli reissussa,hih!

Mutta asiaan: Ajattelin viime vuoden tapaan laittaa pystyyn JOULUARVONNAN! Ja palkintona itse taiteilemani puksuskranssi :)
Laitappa kommenttia miten Sinun joulusi lähtee käyntiin, niin olet mukana. Arvonta suoritetaan ensi viikon torstaina 20.11. kello 22.00

Oikein nautinnollista Joulun ajan aloittelua...tunnelmaa teille kaikille!

41 comments:

Jonna said...

Huomenta Sanna!

Ihanaa, arvonta!
Minä täällä olenkin pähkäillyt, että tilaisinko sinulta toisenkin kranssin?! Jospa nyt kokeilisin kuitenkin ensin onneani!

Onnea uuden kameran johdosta! Sinun kuvasi ovat olleet niin kauniita ennenkin, mutta kiva, jos saamme nauttia nyt uuden kamerasi hienoista kuvista!

Haluan jälleen kiittää sinua Sanna tästä ihanasta blogistasi!

lämpimin ajatuksin
Jonna

Jonna said...

Voi, unohdin ihan vastata kysymykseesi kaikessa tässä tohinassa.

Minun joulun odotukseni käynnistyi niin, että kurkkasin joulukoristelaatikkoon ja katsoin mitä viime vuonna olin saanut aikaiseksi. Olen myös hakenut metsästä sammalta ja liekoa odottamaan kukkaistutuksia. Tänä vuonna päätin hankkia joulukukaksi jouluruusun. Olen siitä haaveillut jo vuosia, mutta tänä jouluna toteutan haaveeni. :)

Marja Kristiina said...

Hejsvejs! Minulle sopisi oikein mainiosti vielä yksi kranssi!!!!

Meillä joulunodotus ja ehkä joulunaikakin on kaikesta ikävästä tapahtuneesta huolimatta jo täydessä vauhdissa. Tämä johtuu enimmäkseen minun 'askarteluterapiastani' jonka tuotoksia on joka puolella kuivumassa. Mutta yllätyksekseni yhtään purnauksen sanaa ei vielä keneltäkään ole kuulunut!


PS. Onnea uudelle kameralle! Onhan sitä juhlistettu myös viinilasillisella ja suklaalla...?

Liinu said...

Oih, ihanaa. Minäkin haluan arvontaan. :)

Minun jouluni lähtee käyntiin itsenäisyyspäivänä jolloin paistan aina pipareita isäni ja minun vanhan perinteen mukaan. Tästä alkaa aina joulunaika. :)

titta said...

Hei, olisipa ihanaa voittaa puksuskranssi!

Joulu alkaa parilla lempi joulukoristeella, jotka ilmaantuvat esille viimeistään marraskuun alusta. Samaan aikaan juodaan ensimmäiset glögit ja leivotaan lasten kanssa piparit. Tänä vuonna olen innostunut askarteluistakin, joten jouluista puuhaa riittää jo nyt :)
terkuin Titta

Outi Loimaranta said...

Onnea uudesta kamerasta!

Minun jouluni alkaa siitä, kun istutan amarylliksen sipulit ruukkuihin!

kotiäiti said...

Minun joulunodotus alkaa monesti ensi lumen sataessa.. Tosin nyt se suli pois mutta joulua silti mietin ja paljon.. :) Jospa se onni potkaisisi minua tässä arvonnassa!

Lissu said...

Meidän joulu alkaa lasten piirtämällä joululahjalistalla joulupukille, pikkuhiljaa aletaan maistella pipareita, kynttilöitä poltellaan ja joitakin koristeita kaivellaan jo esiin näinä päivinä...

sariw said...

Minun joulun odotukseni alkaa yleensä marraskuussa, pimeänä jaksona, jolloin haen ensimmäisen valosarjan ikkunalle. Sitä pidän päällä pimeinä päivinäkin. Ja tietysti joulupalloja pitää hakea varastosta värimalliksi, jotta osaan ostaaa oikean värisiä koristeita, kynttilöitä ...

tilkkutyttö said...

Mun jouluni alkaa valoista, kynttilöistä ja tekovaloistakin, koska niitä ei tarvitse vahtia. Nytkin kun katsoo ulos ikkunasta, niin ei ole vaikea ymmärtää, miksi suomalaiset haikailevat tähän aikaan vuodesta valojen perään...

Satsu said...

Piti hieman miettiä ja olin jo kauhistuneena päätymässä siihen, ettei mulla ole joulun odotus perinteitä! Viime vuosina serkusten kanssa pipareiden leivonta ja koristelu on unohtunut, eikä kuustakaan ole uskallettu koiran kaadettavaksi pystyttää, jouluvalot saatiin kerättyä pois vasta huhtikuussa, joten uhkailin niidenkin jäävän tänä vuonna...

Mutta sitten muistin, että joulupukille olen joka ikinen vuosi rustannut kirjeen! Joskus hieman realistisempine (hevonen parvekkeelle) toiveineen joskus hieman vähemmän (maailman rauhaa). :D

Satsu said...

Lisättäköön vielä, että joka vuosi repsahdan pipareihin sekää glögiin ja joka vuosi kasvoja sitten jossain vaiheessa joulun odotusta koristaa allergiareaktiosta johtuva punaisuus... :S (Allergisoiva ainesosa tuntematon...)

Himmeä helmi said...

Hei! Mulla taitaa ihan ensimmäinen juttu olla se, että kaivelen kaikki kynttilälyhdyt ja tuikkukipot esille. Polttelen kynttilöitä ja HAAVEILEN joulusta. Lahjaostoksia teen pikkuhiljaa ja joulukorttejakin pitäisi pohtia... Tänään tuli se punainen kuori niitä varten Postista.
p.s. Minäkin pidin Lantlivin joulunumerosta. No, ehkä hiukka liian valkoista minun makuuni.

Ihanaa joulun odotusta sinulle, Sanna!

Elsa said...

Minun jouluni alkaa vastaa joulunaaatonaattona, jolloin suuntaan askeleeni vanhempieni luo ns. valmiiseen pöytään.

Ja puksukranssi kelpaisi minullekin ;))

Heidi said...

Minun jouluni yleensä alkaa jo varhaisessa vaiheessa paitsi tänä vuonna. Tänä vuonna olen vasta sytyttelen kodin täyteen kynttilöitä...

Hyvä joulufiilis minulle kyllä tuli kun tupsahdin tuossa yksi päivä kotonasi, ensi kerralla varmaan saan taas "lisäputkua"...

...juup kyllä minullekkin tuo yksi ylimääräinen kranssi kelpaisi, joten arpalippu tiputettu laatikkoon :D

Halit
Heidi
<3

Anne said...

Joulun odotusaika alkaa marraskuulla, kynttilänliekkillä on aina sanomaa ja se myös kertoo lähestyvästä juhla-ajasta, tuoksut myös lisääntyvät kodissa, glögit ja piparit Itsenäisyyspäivän aikaan perinteisesti. Jouluuni kuuluu myös kodin juhlaan koristelu, mm muutamilla puksuskransseilla ja ne on jo tilattu mutta aina on tilaa yhdelle :)

anni said...

JEE, arvonta! Jos NYT onnistaisi.

Oma joulu lähtee käyntiin korttien väsäyksellä. Jos muuta askartelua ei ehdi, kortit ON tehtävä itse.

Joulun odotusta!!!

Krisse /Vaarala said...

Meillä joulu on aloitettu joulu valojen asentamisella ulos. Ei vielä polteta niitä mutta valmiiksi ennen pakkasia.
Ja arvontaan osallistun mielelläni.
Hyvää loppuviikkoa toivottaa Krisse

niina said...

Minun kohdallani joulu alkaa jo ajoissa, kun viritellään pieniä jouluvaloja ja kynttilöitä ympäriinsä sisällä ja pihalla. Glögi ja joulumusiikki, sekä tietenkin postista putoilevat joululehdet ja mainokset, virittävät tunnelmaan, jonka suklaa tietenkin kruunaa :)

Anonymous said...

Ihanaa arvonta!
Minun joulun odotukseni alkaa kynttilöitä polttamalla ja hörppimällä glögiä ja tietysti se piparien leipominen kuuluu jouluun...

Karita

Anonymous said...

Hei!
Meidän joulumme alkaa vähitellen marraskuulla kun viritellään ensimmäisiä valoja ulos ja sisälle.
T. Mellukka

Hannis said...

MOIKKISTA!!!

NYT ON VAKRE HJEM SAAPUNUT!!!

Laitatko vielä mulle meiliä - kerron miten toimitaan :-)

terkuin Hannis Augustista

Anonymous said...

Kivaa kuuluu jouluun nää arvonnat, tonttuilua...Joulun odotus on liikahtanut hieman ja olen jo muutamia joulukortteja väsännyt. Lasten kanssa torttuja leivottu ja huomen piparitalkoot.
Ihanaa tää joulua edeltävä aika, on ilmassa tunnelma ja taika.

Terv. äiti uudeltamaalta

Anonymous said...

Mukavaa lauantai-iltaa!

Joulu hiipii meidän kotiin pikkuhiljaa marraskuussa. Ensin muutama valosarja terassile ja sisällekin. Glögiä ja pipareita maistellaan ja joululahjoja suunnitellaan.

Mukana arvonnassa minäkin!
T: Sirpa Kempeleestä

Mimmimamma said...

Minulla joulun odotus on käynnistynyt pari viikkoa sitten muutaman koristeen esiin laitolla ja punasävyisten tekstiilien käyttöön otolla.
Muina vuosina,kun olen ollut vain kotona,on tähänkin mennessä ollut jo paljon jouluisemman näköistä,mutta nyt kun töissä pitää päivät luuhata,ei kotikaan näytä vielä niin jouluiselta kuin haluaisin. Kiire,kiire...

Mutta osallistun siis arvontaan.
Oikein antoisaa joulun odotusta sinulle!:)

maalaistyttö said...

Minun joulun aikani alkaa vähitellen jo marraskuun aikana, ensimmäiset jouluvalot sisälle jo laitettu.

Iitu said...

Joulun odotus käynnistyy valoista,kynttilöistä,glögistä sekä pipareista.
Toivottavasti onni suosii minua tällä kertaa kun on niin kaunis palkintokin:)

Mirva said...

Kokeilen onneani arvonnassasi:)

Anonymous said...

Osallistunpa minäkin..jos vaikka saisi kranssin vielä tilattujen lisäksi:)
Minun jouluni alkaa myös jo marraskuussa. Kuuntelen joululauluja kun olen yksin...laitan kynttilät palamaan...ja haaveilen valkeasta joulusta...

Jouluisin ajatuksin Miitja

Nina said...

Kokeillaanpas arpaonnea!:)

Minun jouluni lähtee käyntiin siirappipipareista ja joulutortuista, joita paistelen jo näin marraskuulla.
Varsinainen joulusesonki perheessämme alkaa ensimmäisestä adventista, jolloin pyöräytän suuren kattilallisen joulupuuroa kera mantelin ja sitä kutsun syömään koko lähisuvun.

Fru Skrot - Rouva Romu said...

Arvontoja ei koskaan ole liikaa, joten ilman muuta osallistun! Jaa, mitenkäs meidän joulu nyt alkaa... Olen perinteisesti laittanut koko joulukoristusarsenaalin esille joulukuun eka päivä (tänä vuonna tulee varaslähtö) ja siinä joulukuun puolessa välissä olemme miehen kanssa tehneet aivan mahdottoman kokoisen piparitaikinan mummoni reseptillä. Osasta tehdään myös piprakakkutalo, josta ei todellakaan puutu karkkia! ;)

Hattaramaa said...

Joulun odotus hiipii jo lokakuussa kun aloitan käsitöiden suunnittelun joululahjoiksi ja tilailen ennakkoon joululehdet. Siinä samalla tulee selailtua aiempien vuosien parhaat lehdet, säästän joka vuodelta yhden. Juu ja melkein aina marraskuunalussa kaivan joulu-cd:t esiin ja kuuntelen itsekseni.

Anonymous said...

Kivaa arvonta!

Joulun odotus alkaa kynttilöillä ja glögillä.

Kiitokset kivasta blogista.

Terveisin Sannu

Anonymous said...

Ihana blogi :) Minäkin haluan osallistua arvontaan.

Joulun odotus alkaa kynttilöistä ja ihanasta talvisesta tunnelmasta, josta täällä pohjoisessa voi vielä onneksi nauttia :)

Hanna L

Heli said...

Joulu hiipparoi pikku hiljaa. Yhä yltyvä kynttilöiden hellivä valo ympäri kotia on jo alkanut. Ensimmäisenä adventtina keittiöön jouluverho ja pöytäliina sekä adventtikynttelikkö.
Lasten into, toivomuskirjeet, joululaulut, tontun jäljet lumessa tai kasvot ikkunan takana kurkkimassa...

Toiveikkaana kranssiarvontaan mukaan ilmoittautuu
Heli

Auli said...

Minun ja perheeni joulunodotus alkaa itsenäisyyspäivästä, jolloin paistamme ensimmäiset piparit ja virittelemme jouluvaloja...

Sarppa said...

Lunta täälläkin odotellaan ja en oikein tiedä mistä meidän joulu alkaa..lapset on jo muutaman kerran sanoneet että meillä on jo jouluntunnelmaa..kynttilät sen ilmeisesti tekee..

Meeeeow said...

Meillä joulunodotus lähtee siitä kun saadaan lunta ja tänään sitä on todenteolla tullut! Laitoin heti ulos ja vähän sisällekin valoja tunnelmaa tuomaan.
Pakko osallistua arvontaan jos vaikka voittaisi ja saisin nähdä millainen ko. kranssi on.

Anonymous said...

Hei,
minun joulun odotukseni alkaa pikkuhiljaa - näin yövuorossa ollessani lueskelen ihania blogeja ja iltapäivällä herätessäni muistelen kauniita kuvia, joita olen niissä nähnyt. Sitten yritän itsekin toteuttaa niitä, jotka meidän kotiin tuntuvat sopivan.
Itsenäisyyspäivänä ukki (= mieheni) tekee pienen tyttärentyttäremme kanssa piparitalon (jonka aiemmin teki omien tyttärien kanssa). Kynttilöitä poltetaan jo lokakuun alusta ja jouluaskarteluja suunnitellaan... Oikeastaan joulunodotus alkaa siis jo lokakuun alussa.
Mukavaa ja leppoisaa joulunalusaikaa kaikille toivottelee Riitta

Pink and white dreams said...

Heips,
kynttilän valossa joulu tulee hiipien sisälle. Jotain uusia koristeita on jo ostettu. Eilen hain Ikeasta uusia pilarikynttilöitä adventtikynttelikköä varten. Odottelen että saan laittaa ne palaamaan. Nyt kun tuli vähän luntakin niin tuntuu että joulu on oikeasti lähestymässä.

/Sabi

Tanja said...

Jouluni lähtee käyntiin tavallisesti kynttilöitä poltellen ja joululehtiä ja -kirjoja selaillen. Glögiäkin nautiskelen, mieluiten hyvien ystävien kanssa. Ennen joulua katankin ystäville jouluisia herkkuja pöytään. Jossain vaiheessa joulukoristelaatikoiden silkkipaperit alkavat rapista, kun alan vähitellen kaivamaan koristuksia esille. Se tapahtuu silloin, kun sattuu huvittamaan. Mitään aikataulua tai traditiota minulla ei ole. Joulumeininkit kaupoissa kyllä ahdistavat aika tavalla. Mutta kotona on ihana asettua jouluun. Tänä vuonna joulumieli on ihan myöhässä. Tässä voi käydä jopa niinkin, että se ei tulekaan tänä vuonna. Mutta onhan tässä vielä aikaa...