9.13.2009

Tuliaisia ...

Tervehdys vaan kaikille :) Siitä on jo kaksi viikkoa kun tulimme Englannin reissultamme kotiin, ja nyt vasta ehdin teille kirjoittamaan kuulumisia. Loma oli siis kaikin puolin onnistunut. Viikko pois kotoa ja tutuista rutiineista tekivät tälle tytölle ihmeitä :) Väsymys hävisi, ja uutta puhtia ja intoa jopa työtä kohtaan tarttui mukaan kaiken muun kivan ohella.

Englannin maaseutu on todella idyllinen. Nautimme täysin rinnoin mahtavasta luonnosta, maisemista, pikku kylien antimista ja ihanista ruoista ja jälkkäreistä ;) Talot ja rakennukset veivät sydämmemme täysin, sillä täällä ei näy yhtä ainutta elementtitaloa puhumattakaan moderneista kivitaloista.
Teimme pitkiä kävelyretkiä, pyöräretkiä ja iltaisin lilluimme uima-altaassa.


Lewes oli ehdottomasti lempipaikkani. Lewes on sellainen pikkuinen kaupunki, joka on pullollaan mitä ihanimpia antiikkiliikkeitä ja kahviloita. Voitte vain kuvitella miten innoissani olin kun siellä päivän vietimme. Paras löytöni oli vanhat kulahtaneet lampetit. Ne valaisevat nyt salissamme molemmin puolin sohvaa. Ostin myös vanhoja valkoisia mekkoja ja jotain pientä...


Toinen kaunis paikka, (tosin paljon isompi ja vilkkaampi) oli Brighton, josta bongasin mm. tämän upean putiikin joka oli pullollaan mitä ihanimpia ideoita i gigi Täältä löysin todella elähtäneen terriinin, joka nyt pursuilee pianomme päällä sammalta :)

Tyytyväisenä lomastamme aion pyhittää tämän vapaapäiväni sisustuslehtiä tuijotellen ja herkutellen :)
Mukavaa sunnuntaita.6 comments:

U.M said...

Viime keväänä kävin Englannissa ensimmäistä kertaa ja ihastuin syvästi.. Niin ihanan hullunkurinen paikka, ja mukavia ihmisiä ja tapoja.. Vanha maailma ja historia ihan havisee siellä;) Ja ihastuttavia rakennuksia kuten kerroit!

Anne said...

Wautsi mitä kuvia, kiitos niistä ! Mukavaa syyskuuta, halauksin Anne

Marge said...

Oi joi, kuulostaa niin ihanalta!!!
Emme ole koskaan käyneet Englannissa tai Irlannissa, täytyy joskus varmasti suunnata sinnekin päin:)Ihanat lampetit!!
Kiitos kauniista kuvistasi!:)

Hattaramaa said...

Ihania kuvia!

Jonna said...

Oi voi, jospas sitä minäkin joskus pääsisin Englantiin! Yksi niistä haavepaikoistani on juuri englantilainen maaseutu. Juuri tuollainen kun kuvissasi. Voih!

Oli muutes lähellä, ettei törmätty Pehtoorissa lauantaina... :)

lämpimin terveisin

Jonna

Ella said...

Hienoja kuvia! Tekee mieli lähteä kiertelemään noille suunnille ja eksymään pieniin kyliin.

Ja aivan ihana blogi! Sinulla on upea tyyli ja uskomaton silmä kauniille tavaroille!