10.11.2009

Uudessa loistossaan

Aikaa on taas vierähtänyt ihan huomaamatta viime postauksesta, ja tätä nykyä ollaan jo lokakuussa. Aika tuntuu juuri nyt menevän kovaa vauhtia eteenpäin...kohti joulua :)

Niin, viimeksi tosiaan lupasin että esittelen projektini tuloksen teillekkin. Eli jokunen viikko takaperin tosiaan asuin pölyn, kuumailmapuhaltimen, taltan ja pensseleiden kaverina. Viikko oli aikaa "oikean" työni ohessa tehdä valmiiksi tuoli, iso astiakaappi sekä nurkkakaappi. No ja sitä työtähän tuli tehtyä. Päivässä tunnit loppuivat kesken, mutta ahh, minä sitten niin nautin kun sain taas oikein kunnolla toteuttaa itseäni :) Ja tässäpä työn tuloksia.

Tosiaan iso Kustavilainen astiakaappi (tämä kätkee sisälleen tv:n) tuli meille paksun, todella röpyliäisen mutta kauniin vihreänä. Ensin sen piti olla hyvä niin, mutta minä taas tartuin tähän "maaliongelmaan" ja totesin vain että en voi katsoa kaappia sen epätäydellisen pinnan vuoksi. Lisäksi kaikki upeat yksityiskohdat kuten rihlaukset ovissa olivat aivan tukossa maalin alla!! Kaapin sisäosa oli ONNEKSI jätetty rauhaan, eli siellä olevat upeat pikkulaatikot ovat alkuperäisessä loistossaan.


Nurkkakaapissa oli sama ongelma, mutta työltään aika paljon helpompi kuin tuo iso kaappi.


No ja voitte arvata että tuolissa oli ihan sama juttu :) Maalia oli enemmän kuin luulin, ja tuoli muuttui heti paljon sirommaksi. Tämä tuoli heräsi oikein henkiin uudistuksen jälkeen !! Vaikka tuolin istuimesta pursuaa täytteet, ja näyttää ehkä vähän karultakin niin tämä on yksi lemppari kalusteistamme tällä hetkellä, hih :) Lähinnä toimii koristeena ja menneen ajan muistutuksena, mutta komea se on...


Kaunista alkavaa viikkoa teille kaikille!

6 comments:

Heidi said...

Niin kauniita kuvia ihanuuksista jotka olen saanut nähdäkin jo ihan livenä <3

Huomenna nähdään hani!
Heidi
<3

Sirkka said...

Onnittelut!
Olet sinä käsistäsi uskomattoman taitava, niin kaunista katseltavaa, voin vain kuvitella kuinka suuri urakka on ollut, mutta sait niistä täydelliset....sanat eivät riitä...kuvat kertovat!
Tuoli...ensin katsoin sitä sillä silmällä, et nyt näytät ennen ja sitten jälkeen...mutta, uskaltaako siinä istua...hi, kyllä se on kaunis katseenvangitsija, juu!D

Pirtsakkaita syyspäiviä!

Millas hem said...

Underbart skåp!

Kram Camilla

Elsa said...

Olet kyllä tosi taitava, ja ahkera. Olet saanut aikaiseksi aivan loistavia huonekaluja. Sietää olla ylpeä.

tiina said...

Hommaa on noissa ollut vaan kyllä varmasti on mukavaa katsella työnsä tuloksia.
Upeita huonekaluja. :)

Anonymous said...

Voi miten taitava oletkaan. Tuoli on henkeäsalpaavan kaunis.
Mukavia syyspäiviä toivotellen
Sanna