2.25.2010

Kaikenlaista!

Tervehdys täältä aurinkoiselta torilta :)
Täällä häät eikun vaan lähenee, jännitys kasvaa ja stressiä on ilmassa. Enään 9 yötä...Eikä siinä vielä kaikki, sillä tähän samaan syssyyn me päätimme mieheni kanssa hommata oman asunnon. Niin, nyt saa vuokrailu riittää meille :)
Joten remppa-projektit siintävät jo häiden jälkeisenä aikana mielessäni...pääsee toteuttamaan kaikki unelmat. Isäni on jopa lupautunut asentamaan meille sen aina haaveilemani valkoisen lankkulattian...
Oma pikkuruinen takapiha, oma sauna, kyseessä rivitalo-asunto. Voisiko tämä lady enään onnekkaampi ollakkaan :)

Tästä tulevasta muutosta johtuen olen laittanut jo nyt paljon tavaraa ja sisustus-juttuja myyntiin huuto.nettiin. En vain malta olla tekemättä :) Ja tuoli-friikkinä olen niitäkin taas muutamia myynyt pois, ja kas kummaa uusia vanhuksia on tullut tilalle, heh.

Kuvissa siis vähän kevätauringon kimalletta, uusia tuolivanhuksia ja tunnelmaa täältä häähumun keskeltä.
Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua teille kaikille :)


9 comments:

Marikki said...

Moikka pitkästä aikaa! Onnea uudelle kodille sekä sopivasti perhosia mahan pohjalle pörräämään häitä odotellessa.

Olisi aika ihanaa muuttaa tuohon teidän vanhaan asuntoon, kaikki siellä näyttää just niin kivalta:) Tiedätkö, onko asunnolle jo tiedossa uusi vuokralainen? Taidan muuten itseasiassa tunnistaa talon, se on ihan miltei tuossa meidän naapurissa. Ihana talo!

Kevätaurinko-terkkuja!

Ada och Emil said...

Marikki: Kiitos onnen toivotuksista :)
Uusia asukkaita ei vielä ole tiedossa, sillä emme ole vielä edes ilmoittaneet vuokraisännälle muutostamme. Mutta jos kiinnostusta löytyy, niin laita ihmeessä meiliä, sillä olisi onni löytää tähän asukkaat, jotka arvostavat vanhan talon tunnelmaa :)

Marikki said...

Kiva! Laitoin sulle jo postia:)

taburetti said...

Kuulostaahan hienolta!!
Perhosten pörräys kuuluu asiaan...
toivon päivästänne todella ihanaa ja ikimuistoista!!

Mukavia hetkiä toivottaen
Jaana

Heidi said...

Voi ihanaa hani <3 kaikki häissänne menee oikein hyvin, kaunis morsian ja komea sulhanen, mitä muuta me vieraat voisimme toivoa...paitsi sitä ihanaa ruokaa :D :D ...

...ja sinä pieni tuolihöperö ;) ... nuo ovat kyllä NIIN kauniit <3

Halit

Elsa said...

Sullahan paljon jänniä hetkiä tiedossa, sinä onnellinen!

Onnea uudelle kodille, se on niin antoisaa suunnitella uutta järjestystä ja sisustusta.

Mukavaa häiden odotusta!

/Elsa

sofie said...

Hi!

I don´t understand a word of Finnish (have to try google translate) but what beautiful pictures. And the two chairs I absolutely love! Such great examples of gustavian and rococo style. Great!

Have a nice day/Sofie

Anonymous said...

Hello


Mansour Engineering always considers adding high performance features in large capital projects that maximize operational energy savings; improve comfort, health, and safety of occupants and visitors; and limit detrimental effects on the environment.

[url=http://www.mansour.ca] click here to go to Mansour Engineering[/url]


http://www.mansour.ca

Marie Elisabeth's rum said...

Kaunis blogi sinulla ja niin inspiroivia kuvia. Tunnelma välittyy kuvan kautta ihanasti. Laitoin sinut seuranta listalleni, kiitos sinulle kauniista kuvista. Onnea ihaniin muutoksiin elämässäsi !

Mukavia hetkiä !

Marie