7.22.2010

Auringon pilkettä

Heippa kaikille :)

Tänään töissä mikään ei mennyt niinkuin piti...kaikki tuntui hurjan hankalalta eikä kukaan osannut auttaa asiassa, jonka kanssa tappelin vähän liiankin kauan. Tiedätte varmasti mitä tarkoitan ;)

Ihme tapahtui kuitenkin töistä pois polkiessani, sillä sen jälkeen kaikki on ollut mahtavaa. Tapasin upeaa uutta ystävää, ja koko päivän ehkä kruunasi uinti kotirannassa, jossa suuret aallot puskivat ylitseni, ihana tunne!

Minusta tuli myös lauantaina ensimmäistä kertaa täti :) minusta ja miehestäni tulee myöskin tälle pienelle nappisilmälle kummit. Olen aivan hurmiossa. Samalla tajuttoman onnellinen siskoni ja hänen miehensä puolesta, mutta eniten ylpeä tästä pienestä suloisesta pojasta, joka on tuonut jo nyt elämääni hurjan paljon onnea :) Hän on kuin pieni enkeli...

Itselläni alkaa huomenna 5 päivän vapaat, onhan tässä taas 10 päivää paiskittukin lakkaamatta töitä.
Paljon kivoja suunnitelmia jokaiselle päivälle, ja toivottavasti vähän myös sitä auringon pilkettä. Kummipoikakin tulee ensimmäistä kertaa vierailulle, ja miehen kanssa on tiedossa jotakin pientä luksusta. Aion myös pitkästä aikaa sisustella kotona...oikein kunnolla ja ajan kanssa...taukoamatta, vaikka keskellä yötä :)

8 comments:

Miia said...

Onnea tädille:)
Ihanalta kuulostaa uinti kotirannassa..voih. Kauniita kuvia. Mukavia kesäpäiviä!

Jonna said...

Terveiset täältä Pohjanmaalta! Niin mukavaa kuin tämä lämmin ja aurinkoinen kesäsää onkin ollut, niin tänään kun satoi roppakaupalla en pannut pahakseni laisinkaan! Ihana raikkaus!

Uusi päivitys blogissasi on minulle aina yhtä iloinen juttu!
Onnentoivotukset kummitädille!

terveisin Jonna :)

bean emäntä - bea's said...

Onnea kumitädille, niin kuin meillä pruukataan kummitätiä tituleerata!

Mukavaa vapaata!

Anne said...

Moikka :) Ihana uutinen sinulla kerrottavana !! On kunnia tulla kutsutuksi kummiksi :) Jään odottamaan innolla sisustuspuuskasi tuloksia ;) Mukavaa viikonloppua, t. Anne, ps. tervetuloa vastavierailulle ;)

Marie Elisabeth's rum said...

Miten ihanaa sinulle kuuluukaan :) Onnea tädille ja vieläpä kummitädille.
Odotan innolla mitä saat aikaiseksi. Pidän niin blogistasi täällä on aina niin kaunista ja harmoonista.

Anu said...

Kuinka ihania uutisia! Oikein paljon onnea teille kaikille. Kaunis pieni ihminen on niin koskettava näky. Ja se vasta koskettaakin, kun saa sylissään pidellä jotakin niin kallisarvoista.
Toivon, että olet saanut nauttia tuon ihmeellisen ja koskettavan ohella myös sisustamisen riemusta. Sanoit naulan kantaan. Vaikka keskellä yötä...

Täällä on aina yhtä antoisaa viivähtää. terveisin Anu

Lille vildand said...

Beautiful! I love!
XXX Jannicke, Norway

Suveliina said...

Mukavaa, että piipahdit blogissani. Ihanaa, että löysit sen. Olen vielä niin uusi tulokas =) Onnittelut tädille!! Se on kunnia asia. Meidän kummipoika kastetaan kuukaudenpäästä.

Sinulla vasta ihana blogi onkin. Aivan ihania kuvia. Sain taas uutta ja ihanaa seurattavaa. Odottelen innolla uusia blogipäivityksiä =)

Mukavaa viikkoa!!

Terkuin Suvi