10.28.2010

Kartanoista huvimajaan

Se on uusin, juuri äskettäin ilmestynyt teos Katja Hagelstamilta ja Riitta Koskiselta. Tämä parivaljakko on luonut jo muutamia upeita teoksia, joista ehdoton suosikkini on Säätyläiskoti Suomessa.

Olen ihaillut Katja Hagelstamia kuvaajana kyseisen kirjan saatuani silloin kun se ilmestyi. Hänen kuvissaan on upea tunnelma. Pysähtynyt, mutta kuitenkin niin todellinen. Painopiste on juuri siellä missä pitääkin, ja valo osuu kauniisti luoden mitä kauneimpia varjoja ja valaistuksia. Esineiden muodot korostuvat, ja kokonaisuudet näyttävät kaikinpuolin houkuttelevilta.Vanhoja interiöörejä on vaikea kuvata, sen olen huomannut ainakin itse. Senpä vuoksi olenkin ihan "fani" tälle taitavalle kuvaajalle :)

Hänellä on myös upeat nettisivut missä voit käydä ihailemassa mm. kauniita interiöörejä ja otoksia kirjoista.Sivustolle pääset tästä linkistä.

Tätä uusinta teosta en ole vielä valitettavasti käsiini saanut, mutta se laitetaan ainakin joulupukin toivelistalle :) Mutta voi myös olla että kun kirjaa käyn muutamia kertoja akateemisessa hypistelemässä, se voi hyvinkin löytyä hyllyltäni jo ensi viikolla!

Lukunautintoja kaikille kirjan jo hankkineille ja hauskaa viikon jatkoa!


3 comments:

päivi said...

varmasti ihana kirja,
pitää hankkia kun tulee eteen:)
edellisetkin kirjat tuttuja...

mukavaa viikonloppua!

iltaterkut
päivi

ps.
se terriini oli ihana ja näet uudessa blogissani siitä kuvia:)

Suveliina said...

Kiitos vinkistä ja linkistä. Pitääpä tutustua kirjaan. Kuvat ovat fantastisia.

Mukavaa viikonloppua!

Suvi

Huset på landet said...

Kirja on varmasti ihana!
Ostan sen varmasti jossain vaiheessa, koska kauniita sisustuskirjoja on vaikea vastustaa...

Mukavaa viikonloppua!

Nicole