12.02.2010

Joulukuu

Ainakin se on alkanut upealla jouluisella säällä. En voi olla ihailematta noita upeita puita, jotka ovat valkoisen huurrekerroksen alla kuin sadussa konsanaan :)

Joulu on tullut vihdoin meidän kotiinkin, kransseineen päivineen. Tänä aamuna keitin riisipuuroakin, ja voi että se on aina vaan yhtä herkullista. Perjantaina lähdemme miehen perheen voimin Kööpenhaminaan katselemaan jouluista Tivolia, ja joulutoreja. Kummipojalle olisi tarkoitus ainakin löytää jotain kivaa sieltä joululahjaksi, ja olisihan se ihanaa jos saisi sieltä kotiin viemisiksi vielä lisää joulu-fiilistä :)

Myös jouluarvonta päättyi eilen. Illalla en enään jaksanut tänne kirjoitella, mutta nyt kun voittajakin on selvillä, on aika se myös julkistaa. 50:n lippusen joukosta nostettiin siis yksi lipuke, ja tässä luki: .erin. Onnittelut siis voitosta :) Ottaisitko yhteyttä meiliini: adaochemil@gmail.com, jotta saadaan kranssi matkaan kohti uutta kotia :) Kiitos kaikille muillekin osallistujille. Oli ilo huomata kuinka moni käy blogiani lukemassa, ihan uusiakin nimiä oli joukossa.

Lopuksi esittelen muutamia UPEITA otteita jo aiemmin kertomastani uudesta kirjasta: Kartanoista huvimajaan. Näissä harmonian täytteisissä tunnelmissa toivotan teille kaikille mukavaa alkavaa viikonloppua, ja rauhallista Itsenäisyyspäivää :)

                                                        

4 comments:

Marie Elisabeth's rum said...

Tervehdys <3 Ensin haluan kommentoida edelliseen postaukseen. Miten kauniit ja harmooniset kuvat.
Pidän kovasti värimaailmastasi.
Kotisi on tosi kaunis.

Kyseistä kirjaa olen pidellyt kädessäni ja on hankintalistallani :)
Toivotan oikein ihanaa reissua, Itsenäisyyspäivää ja toista adventtia!

Fågel Blå said...

Hello Looks wonderful!!!!!
Kathrine

Marge said...

Blogissasi on aina ilo käydä. Harmonista ja tunnelmallista!
Toivotan ihanaa joulunaikaa ja oikein mukavan rentouttavaa Kööpenhaminan matkaa!

.erin. said...

Oih! :) Mä voitin arvonnan, vau, ihana yllätys! :) Lähetän sähköpostia pian... Jei! :)