2.22.2011

Onnen täyteinen ihminen

Tämä viikko sai mitä hienoimman aloituksen maanantai aamuna, kun meillä oli rakenneultra. Kaikki on masussa kuulemma hyvin, ja vauva on kehittynyt ja kasvanut normaalisti ja voi siis oikein hyvin. Aktiivinen tapaus, sanoi kätilö kun yritti selvittää vauvan sukupuolta ;) Aina hän pyllähti ympäri kun päästiin lähelle totuutta. Veikkauksen kuitenkin saimme, sillä haarovälistä ei kuulemma mitään erityisesti pullotellut, hih.
Ja täytyy kyllä sanoa, että jo muutamia viikkoja minulla on ollut aivan varma tunne siitä, että hän olisi tyttö. Sen vain jotenkin aistii.

Se on uskomaton tunne, kun saa tietää että elämä joka kasvaa sisälläni voi hyvin. Onnellisuudelle ja helpotuksen tunteelle ei riitä sanat, niitä ei ehkä ole edes olemassa. Voin vain olla kiitollinen siitä mitä meille on annettu...

Vauvanhuonekin alkaa pian olla valmis. Mutta koska sieltä puuttuu vielä muutama oleellinen juttu, aion esitellä sen teille vasta hieman myöhemmin :)

Toivon onnellista viikkoa myös jokaiselle teistä, kevättä odottaen...

7 comments:

Fågel Blå said...

Vackra bilder!!!!
Kram Kathrine

Anu said...

Ihania uutisia!! Onnellista viikon jatkoa teille.
Anu

Kesäkukka said...

Hienoa!
Ihanat nuo narsissit!

Ihanaa viikon jatkoa!
Ja hyvää vointia Sinulle!

Suveliina said...

Kauniita kuvia ja ihania uutisia!!! Mukavaa viikkoa!!

Sannu said...

Ihanaa♥

Susanna said...

Kauniita sanoja, ihanaa että kaikki on kunnossa. Nauti odotusajasta, tulet vielä kaiholla muistelemaan sitä. :)
Innolla odotan kuvia vauvan huoneesta!
Kaikkea hyvää.

mansardikaton alla said...

Hienoa että kaikki on hyvin, itseäni on jännittänyt aina ihan hirveästi ultrissa. Minä en muuten ikinä ole aistinut kumpi sieltä tulee vaikka lapsia on jo kolme...viimeksikin neuloin vaalaeanpunaisia sukkia aivan varmana ja poikahan sieltä tuli :).