5.01.2011

Toukokuu

Siitä onkin jo aikaa kun viimeksi täällä kirjoittelin. Tähän on syyllisenä väsymykseni, mutta myös se että tietokoneeni meni lopullisesti rikki!! Sain kuin sainkin tietokoneen syövereistä kaikki kuvani talteen, mutta kone oli entinen. Hetken aikaahan siinä meni ennen kuin pystyi uutta tilalle edes hankkimaan, mutta tällaisella miniläppärillä nyt kirjoittelen ja tämä on hurjan näppärä ja söpö :) ja edullinenhan tämä oli verrattuna muihin vempeleisiin.

Muutoin täällä ollaan voitu paksusti :D Kevät ja jatkuvasti kasvava vauva masussa ovat aiheuttaneet pientä mietintää. Loppuuko aika kesken? Saanko tehtyä kaiken valmiiksi ennen vauvan tuloa? Väsymys verottaa osan päivien tunneista, ja olen myös alkanut potea kovaa ikävää miestäni kohtaan joka on kaukana koulussa kaikki viikot. Tällaisena aikana oman kullan läsnäolo olisi kovin tärkeää, mutta silti tiedän sydämessäni että tämän kuuluu mennä näin. Ennen kaikkea olen hurjan onnellinen, mutta toisaalta taas olen paljon ajatuksissani ja mietin tulevia asioita vähän liikaakin!

Onneksi vauvanhuone alkaa (VIHDOIN) olla valmiina. Myös kodin yleisilme alkaa näyttää vauvan tuloa ajatellen hyvältä. Kaikki turha on karsittu pois, ja lisää tilaa ja avarutta on hankittu :) Näistä kuvia lupaan ja vannon näyttäväni teille ensi kerralla. Tällä kertaa kuitenkin muutamia otoksia vappuaaton grilli-illastamme. Maistelin silloin mm. luomu-limsaa, joka oli ihan tajuttoman hyvää!

Aurinkoa alkavaan viikkoonne :)

6 comments:

Elsa said...

Kiva kun tulit kertomaan kuulumiasi!

Ihanaa toukokuuta ja odotusta!

Penni ja Lilli said...

Koitahan jaksella. Kiva kuulla sinusta.
Esikoisen odottaminen on jännää aikaa.

Apsi said...

Kiva kuulla kuulumisiasi! Jakselemisia sinulle!

Aleksi said...

Huoli pois rakkaani, viikot vierivät nopeasti ja kohta tulen taas kotiin. Sitten alkaakin jo kesäloma ja olen pitkään kotona. Yritän olla hengessä mukana niin paljon kuin vain suinkin pystyn.

Hyvää loppuviikkoa rakas!

Suveliina said...

Mukava kuulla kuulumistasi pitkästä aikaa! Tsemppiä kevääseen ja odotukseen. Paljon aurinkoa ja jaksamista!

Marie Elisabeth's rum said...

Ihana lukea vauva kuulumisia ja omia mietteitäsi.
Tsemppiä sinulle kovasti toivotan.

Jään odottelemaan kuviasi, ovat aina niin kauniita :)

Kaunista toukokuuta sinulle!
-Marie