5.26.2011

Koti hyvin, kaikki hyvin

Aurinkoinen tervehdys täältä taas pitkästä aikaa. Kesäkuussa pian ollaan ja täällä masu vaan kasvaa :) Eipä enään kauaakaan kun pieni nyytti jo tässä sylissäni tuhisee.

Tänään oli jännittävä päivä, sillä meillä kävi sisustustoimittaja yhdessä kuvaajansa kanssa. Herkuteltiin, ihmeteltiin ja jutusteltiin niitä näitä. Tunnit riensivät ja upeita otoksia tuli! Voitte vaan kuvitella miten olen koko alkuviikon siivonnut, puunannut, pessyt mattoja ja ikkunoita. Suunnitellut tarjoiluja ja  kattauksia, sommitelmia ja istutuksia :)
Alkuviikosta alkoi jo tuntua että en saa mitään valmiiksi, kaikki kun tuntuu niin paljon raskaammalta masun kanssa touhutessa. Mutta toisaalta taas totesin, että kuvaukset ovat kuin piste i:n päälle tälle keväälle. Nyt minun ei tarvitse miettiä koko kesänä moisia juttuja, ja voin keskittyä lähinnä tähän vauvapuuhasteluun :)

Nyt on koti siis hyvin, ja vauvanhuonekin valmis vihdoin viimein kun sain verhotkin ikkunaan :) Kaikki on valmista pienen palleron saapumiseen, petikin jo pedattuna häntä odottelee.

Tässä nyt muutamia maistiaisia tunnelmasta  tänään täällä meillä. Ja niitä vauvanhuone-kuvia tottakai! (täytyy muuten todeta että vähän kököiltä näyttävät nämä omat kuvani, kun seurasi koko päivän kunnon kameralla otettuja teoksia)
Mukavaa loppuviikkoa jokaiselle.

5.01.2011

Toukokuu

Siitä onkin jo aikaa kun viimeksi täällä kirjoittelin. Tähän on syyllisenä väsymykseni, mutta myös se että tietokoneeni meni lopullisesti rikki!! Sain kuin sainkin tietokoneen syövereistä kaikki kuvani talteen, mutta kone oli entinen. Hetken aikaahan siinä meni ennen kuin pystyi uutta tilalle edes hankkimaan, mutta tällaisella miniläppärillä nyt kirjoittelen ja tämä on hurjan näppärä ja söpö :) ja edullinenhan tämä oli verrattuna muihin vempeleisiin.

Muutoin täällä ollaan voitu paksusti :D Kevät ja jatkuvasti kasvava vauva masussa ovat aiheuttaneet pientä mietintää. Loppuuko aika kesken? Saanko tehtyä kaiken valmiiksi ennen vauvan tuloa? Väsymys verottaa osan päivien tunneista, ja olen myös alkanut potea kovaa ikävää miestäni kohtaan joka on kaukana koulussa kaikki viikot. Tällaisena aikana oman kullan läsnäolo olisi kovin tärkeää, mutta silti tiedän sydämessäni että tämän kuuluu mennä näin. Ennen kaikkea olen hurjan onnellinen, mutta toisaalta taas olen paljon ajatuksissani ja mietin tulevia asioita vähän liikaakin!

Onneksi vauvanhuone alkaa (VIHDOIN) olla valmiina. Myös kodin yleisilme alkaa näyttää vauvan tuloa ajatellen hyvältä. Kaikki turha on karsittu pois, ja lisää tilaa ja avarutta on hankittu :) Näistä kuvia lupaan ja vannon näyttäväni teille ensi kerralla. Tällä kertaa kuitenkin muutamia otoksia vappuaaton grilli-illastamme. Maistelin silloin mm. luomu-limsaa, joka oli ihan tajuttoman hyvää!

Aurinkoa alkavaan viikkoonne :)