4.15.2012

Viikon varrelta

Pääsiäisenä mies oli kotona kokonaiset 4 päivää, luksusta! Oltiin melkein koko ajan menossa, sillä kutsu oli tullut päivälliselle anopin (inhoan tuota sanaa mutta  kun se on niin paljon hempompi kuin mieheni äiti) luo sekä siskoni perheen luo Vaasaan :) Mukavaa oli, vaikkakin Aino otti Vaasasta mukaansa  kevät-flunssan :( Olinpa sitten itsekin muutaman päivän aika töttöröö, mutta onneksi ei kuume noussut korkealle!

Viimeisen viikon ajan olen ollut ihan järjettömässä luovuuden tuska-tilassa :) Se tarkoittaa minulla sitä, että sormet syyhyää ja jotain luovaa on PAKKO saada tehdä! Sitten tuskailen että mitä oikein keksisin. Helpotus tulee, kun saan jotain oikeasti aikaiseksi :) Tapetoinpa sitten "tuskissani" pääsiäisenä vihdoin eteisen ison seinän, ja siitä tuli hieno vaikka olikin eka kertani. Ainokin auttoi, tottakai! Tein pääsiäiskransseja takapihan risuista, ja eilen rapsutin vanhan pöydän neljästä maalikerroksesta, pesuhuoneessa :D Tarvitsisin kipeästi jonkun verstaan, mutta kun himo iskee on pakko alkaa töihin...

Tämä on kuin raskauden aikainen pesänrakennusvietti :) Mutta en ole raskaana, ja tulinkin siihen tulokseen että se on vaan tämä kevät! IHANAA.

Yhden kuvan pikkuruiset antiikkinuket ovat synttärilahja itselleni. Ja ihana kakku jonka tein eilen, on rahka-juustokakku. Oikea makujen sinfonia sanon minä!
Toivottavasti alkava viikko on myös yhtä tuskainen luovuuden suhteen ;) Aurinkoa kaikille!6 comments:

miolann said...

Onpa suloinen tuo pyöreä pöytä! On siinä ollut raaputtamista.

AnnaRiikka said...

Olipas hassua lukea tätä kirjoitustasi, ihan kuin olisin omia juttujani lukenut :) Niin samanlailla käy mullekin ja joo o, olen rapsutellut yhden peilipiirongin kylpyhuoneessa kun se inspiraatio iski ja sormet syyhysi:D

Ihana Aino vasara kädessä, pienestähän ne kunnostustyöt on aloitettava!

Fågel Blå said...

Beautiful photos!!!!
Have a nice week
Kathrine

Anu said...

On sulla siellä ihana apulainen!! Varmasti luisti hommat hyvin yhdessä.
Oli mukava lukea, kun tekstistä välittyi into ja riemu. Ihanaa ja luovan kaunista viikkoa teille tytöille!

Marie Elisabeth's rum said...

Kuvia kauniista kodistasi on aina ilo ihastella!
Onpa pienokainen kasvanut, ihana!
Ihanat askareet ja luovuuden tuulahdus siellä. Toivottavasti saamme nähdä ja lukea lisää :)
Keväistä aurinkoa päiviisi sinulle ja perheellesi <3

Jankan siskokset said...

Oi, mitä antiikkinukkeja! Mistä oletkin löytänyt?