8.20.2012

Nytkö se syksy saapui

Menneenä viikonloppuna oli niin lämmintä ja aurinkoista, että tämän päiväinen koleus meni ihan luihin ja ytimiin. Sieltä se syksy taisi saapua, niinhän me telkkarissa povaavat :)
Menneenä viikonloppuna olin myös käymässä hämeenpuiston UPEILLA sisustus-antiikki-lifestyle-markkinoilla (nimike saattaa olla hieman epäjärjestyksessä mutta jotain sinne päin). Tapahtuma oli järjestetty ihan viimeisen päälle, ilma suosi ostostelijoita ja aarteita kyllä löytyi. Omani esittelen ensi kerralla ;)

Paljon muuta ihmeellistä en sitten viime aikoina olekaan tehnyt. Tulevana lauantaina on siskoni häät, ja kaason virassa olen jännännyt, järjestellyt, laittanut pystyyn polttarit, askarrellut ja muuten vaan ressannut sitä :) Päivästä tulee ikimuistoisen upea, siitä olen varma. Paistoi se aurinko tai ei.

Aino kasvaa ja kehittyy hurjaa vauhtia. Menohirmu, koheltaja, touhottaja, vauhtimato...mitä näitä nimiä nyt rakkaalla lapsella onkaan ;) Tämäkin aamu alkoi sillä, että juuri kävelemään oppinut neito mukkasi päin pöydänjalkaa ja nyt koko yläien on aivan musta, onneksi sentään verenvuoto lakkasi aamupäivän aikana :/ Menevälle sattuu ja tapahtuu, tällaista meillä nykyään.

Kesään on mahtunut melko vähän, mutta silti niin paljon! Häät kruunaavat kaiken <3 p="p">Toivon ihanaa syksyistä ja aurinkoista viikkoa kaikille teille :)
4 comments:

Fågel Blå said...

So lovely!
And the cake,,
so deliscus!
Have a nice week
Kathrine

Kesäkukka said...

Tapahtuma oli kyllä täydellisen ihana, mitähän kivaa sinä sieltä löysit? :)
Itse en ole vielä ehtinyt blogiin tapahtumasta juttua laittaakaan, kun on ollut vähän kiirusta lauantain jälkeenkin.

Hyvää viikon jatkoa!

Marie Elisabeth's rum said...

Voi ihanuus teidän pienokaista! Katselin ja ihastelin kuvia edellisistä päivityksistä. Teillä on kaunis prinsessa <3
Ihana kurkistaa teidän elämäänne :)

översättning svenska till engelska said...

Watch out - the next time the owen might be hot!