10.28.2012

Valkoista...

tänne meille tuli talvi sitten perjantaina :) Lunta oli tullut yön aikana ainakin 5cm. Aino oli aamulla ihmeissään, kun ei pikkuinen lumesta mitään muistanut. Uskaltautui sitten kuitenkin lumen sekaan, eikä se hassumpaa ollutkaan ;)

Tämä kirjoitteluni tänne blogiini on ollut jälleen kerran aika vähäistä, vaikka oikeasti tarkoitukseni oli petrata asian kanssa! No mutta jos selitykseksi käy, että meille tulee kevätvauva niin ehkä ymmärrätte ;) Olen juuri toipunut kaameasta alkuväsymyksestä sekä pahoinvoinneista. Elämä pienen Ainon ja kasvavan masun kanssa on ollut jokseenkin haasteellista ainakin välillä, mutta nyt tosissaan tuntuu että vointini on jo todella hyvä :)
 Ollaan keskitytty viime aikoina siihen mihin voimat ovat riittäneet. Kotona on helpompi kuin reissussa, mutta välillä pieni herkutteluhetki kaupungilla piristää viikkojamme :) 

Pesänrakennusviettini on ollut valoillaan jo kuukauden verran...lastenhuone on viimein saatu sopivaksi kahdelle, ja kaikkea muutakin on möbleerattu, käännetty, väännetty, ommeltu ja suunniteltu. Kylpyhuoneremonttikin alkaa viikon kuluttua, Viimein! Kotonamme on käynyt kalustekato, sillä kaikki lisätila on pian todellakin tarpeen :) Huutiksessa on jos jonkinlaista ihanaa tarjolla...käykäähän kurkkimassa linkin kautta.

Aikomukseni on tästä kaikesta huolimatta jatkaa blogissani, mutta aika ja inspis on aika-ajoin kortilla. Ensi kerralla aion kuitenkin esitellä valmiin lastenhuoneen, kunhan saan sieltä vielä yhden pöydän myytyä tieltä pois ;)

Palaamisiin rakkaat <3 p="p">


5 comments:

Fågel Blå said...

What a sweet little child!
Have a nice sunday
Kathrine

Sannu said...

Onnea:) Voi miten kiva uutinen♥

:) said...

Ihana uutinen, paljon onnea! <3

AnnaRiikka said...

Ihana uutinen! Ja arvaas; meillekin on tulossa kevät vauva :D Mm. sen vuoksi en itsekään ole pahemmin blogissani viettänyt aikaa ja tietenkin työ vie nyt voimia entistä enemmän,kun masussa kasvaa pikkusisko tai veli Fannille <3

Teille vauveli saapunee nopeammin, kun olette jo lastenhuonetta laittaneet tulokkaallekin. Meille uusi tulokas olisi saapumassa huhtikuun tietämillä.

Ada och Emil said...

Kiitos <3

AnnaRiikka: Onnea kovasti teillekin :) mulla kävi sellainen aavistus kun blogisi on ollut niin hiljainen, mutta en sitten viitsinyt lähteä utelemaan sen enempää.
Meillä on laskettuaika maaliskuun lopulla, mutta malttamattomana ihmisenä lähes kaikki on jo tehty mitä pitää ennen toisen syntymistä :D Sisarusrattaat vielä puuttuu...