5.14.2013

Hän sai nimen

Heipat vaan ja ihanaa aurinkoista hellepäivää!

Luulen toistavani itseäni aika lailla jos nyt sanon ihmetellen miten nämä viikot ovatkaan vierineet...mutta sanon sen silti! Kun puhutaan pienten lasten vanhempien kesken "ruuhkavuosista" tiedän nyt mitä se oikeasti tarkoittaa :D Sylissä on ruuhkaa, pyykkikoneessa on ruuhkaa, joka paikassa missä olemme on ruuhkaa...toisina päivinä ruuhkaa on niin paljon etten saa edes yöllistä ponnaria laitettua paremmin kun lähdetään ulkoilemaan. Onneksi on pipat ja huivit, ja leikkipuistossa yhtä pöllähtäneen näköisiä äitejä kuin minäkin ;))

Viime viikkojen aikana olemme herkutelleet ristiäisten, Ainon nimppareiden ja Äitienpäivän kunniaksi. Meidän poikamme sai nimekseen Aatu Petteri. Juhlimme ristiäisiä mieheni äidin luona, missä juhlimme Ainonkin ristiäisiä. Hetki oli kaunis ja liikuttava, kuten viime kerrallakin...

Olen myös laittanut ei niin ruuhkaisina päivinä hieman meidän pihaa kesäkuntoon. Tämä ihana lämmin ja aurinkoinen ilma saa niin hyvälle mielelle. Se valo on saanut myös nauttimaan ulkoilusta paljon enemmän. Aino viihtyisi ulkona kaikki päivät läpeensä...perässä saa juosta ihan todenteolla :)

Ja koti...jota olen myös yrittänyt laittaa kesäkuntoon on aina vain samannäköinen viikosta toiseen ;)) hiekkaa tulee sekä Aino että Elmerin mukana sisälle ja tuntuu että siivoamassa saisi olla jatkuvasti, mutta onneksi minä rakastan siivoamista :D
Olen etsinyt sisustus inspiraatiota ties mistä, ja haaveilen jonkinlaisesta kodin raikastus operaatiosta, mutta en tiedä yhtään mitä se voisi olla! jatkan siis sitä metsästystä ja palaan kun jotain tapahtuu... 3 comments:

Fågel Blå said...

Hello!
ohhhhhhhhhhhhh so lovely photos!
Have a nice day!
Kathrine

AnnaRiikka said...

Ihana nimi! Ja kaunis perhepotretti <3

Meidän juhlat ovat sunnuntaina ja tällä kierrokselle nimikin on jo ollut valmiina alusta alkaen :)

Anonymous said...

Onnea ja iloa <3 Luen aina tätäkin blogia mutten ennen kommentoinut...kaunista kesää teidän perheelle <3 t.äiti Turusta