7.04.2014

3 vuotias

Meidän viime viikkoihin on kuulunut ties mitä kaikkea! Hiljaisuus tällä puolella on ollut- jälleen kerran anteeksiantamatonta mutta aikani ei kertakaikkiaan ole riittänyt tänne. Ja silloin kun olisi riittänyt, ei minulla ole ollut mitään kirjoitettavaa tai kuvattavaa :) Ideoita, ajatuksia ja mielikuvia olisi vaikka kuinka paljon mutta nuo kaksi pikkuihmistä pitävät äidin hyvin kiireisenä juuri nyt.

Tänään meillä kuitenkin vietettiin Ainon 3-vuotis syntymäpäiväjuhlia. Mukana menossa oli tuttu kokoonpano- kaikki rakkaimmat ihmiset. Toiveet täyttyivät lahjojen suhteen, mutta siltikin kaikista paras lahja taisi olla serkkupojan vierailu. Näillä kahdella pienellä synkkaa aivan älyttömän hyvin! Kaikki on toistensa kanssa kivaa, ja mistään ei juurikaan kinata.

Nämä tällaiset päivät menevät hurjan nopeasti, sotku on melkoinen ja äiti puhki, mutta HYVIN onnellinen! Nyt on ihana istahtaa alas ja tuijotella näitä kuvia joita ehdin välillä menon keskellä räpsiä. Lämmintä viikonloppua teille.
Tahtoisin muuten palautetta teiltä siitä, mitä tahtoisitte lukea ja nähdä kuvina täällä blogissani? vai lukeeko tätä enään kukaan?4 comments:

Pömpeli said...

Minä ainakin seuraan mielenkiinnolla teidän kuulumisia :) Kaikenlaiset jutut kiinnostavat, tällä hetkellä itselleni on ajankohtaisinta talon sisustaminen, joten etenkin sisustusjutuista saan täältä blogistasi paljon inspiraatiota.

Heidi said...

Minä täällä töttöröö ainakin olen ja pysyn :)

Kaikki jutut ihanii mut tiätty noi kustavilaiset jutut on POP !!!

Onnee viä teidän ihanalle neidille!!

Nähdään huomenna
Heidi

Elisabet said...

Seuraan edelleen mielenkiinnolla blogiasi. Niinkuin edellisetkin sanoivat, kaikki jutut kiinnostavia, itselle sisustusjutut erityisesti. Hyvää kesän jatkoa! :)

Anonymous said...

Kustavilaistyyliset sisustusjutut ja kauniit kuvat sisustuksesta ja kattauksista kiinnostavat. Jutuista päätellen osaat myös entisöidä huonekaluja sekä leipoa; näistäkin asioista olisi kiva kuulla lisää :).