12.08.2015

Joulu on jo ovella

Tänään aurinko on hellinyt meitä. Eilenkin se teki samoin. Vettä on satanut enemmän kuin tarpeeksi mutta minun joulutunnelmani on niiiiin katossa, että edes harmaus ja vesisade eivät lannista minua enään :)
Kaikki kranssitilaukset ovat melkeinpä jo lähteneet maailmalle, ja tuntuu että joulu on jo ihan ovella...

Kotia ollaan laitettu joulua varten, mitenkäs muutenkaan! Minä en ole mikään tonttu-ihminen, enkä pahemmin kaipaa kuustakaan sillä sellainen ei meille mahtuisi. Sensijaan hyasintit, amaryllikset ja jouluruusut, sekä omatekemät kranssit ja kynttilät tuovat sen kaikista hartaimman joulutunnelman meidän kotiimme. Vaikkakin lastenhuoneessa tontut kyllä kurkkivat siellä täällä...

Lasten kanssa ollaan leivottu pullaa, torttuja, suklaakakkua ja pipareita joten ehkä ne herkut kuuluvat aika pitkälti myös meidän joulun odotukseemme. Eikai joulu voisi tullakaan ilman jouluisia tuoksuja, eihän?

Odottelen vielä ennen joulua ison kalustekuorman saapumista Ruotsista, joten tällä tontulla puuhaa riittää vielä. Mutta mikäs sen ihanampaa olisikaan kuin tässä tunnelmassa alkaa puuhastelemaan kauniiden juttujen parissa.

Ihania puuhasteluja ja Jouluisia tunnelmia teidän kaikkien sydämiin. Niin ja hyvää Lucian päivää <3 br="">








5 comments:

Tanja said...

Leipomukset kuulostaa hyvältä, täytyypä itsekin tehdä suklaakakkua 😊. Siis niin kaunis tuo lipasto, onko siinä alkuperäinen väri?

Ada och Emil said...

Kiitos Tanja. Lipasto on ollut minulla melkeinpä aina, vaikka melkein kaikki muut kalusteet ovat tulleet ja menneet. Kunnostin lipaston ja siinä on ohuen ohut pellavaöljymaali vain päällään. Tykkään siitä itsekin ihan mahdottomasti <3

Fredrika said...

Heippa,
Mainitsit kalustekuorman Ruotsista, myytkö antiikkia? Jos niin, niin missä?

yanmaneee said...

ralph lauren uk
hermes handbags
jordan shoes
yeezy supply
russell westbrook shoes
hermes belt
kyrie 5
coach outlet
balenciaga shoes
converse shoes

Anonymous said...

visit this site right here Continue Reading webpage Related Site try this website