1.12.2008

KIRPPARI LÖYTÖJÄ???

Aloin illalla miettimään, että mitä kaikkea olenkaan löytänyt kierrellessäni kirppareita. Ei riitä yksin tampereen omat, vaan on tullut koluttua aina reissuilla kaikki mahdolliset myös. Ja melkein suurin osa antiikki aarteistanikin ovat peräisin siis kirpparilta :)

Astioita enemmän kuin voisi kuvitella, liinavaatteita, tauluja, kynttilänjalkoja, kirjoja, kankaita, ruukkuja ja vaikka mitä...

Suurin löytöni ja aarteeni on kuitenkin vanha rosan värinen puinen lasten sänky, jossa on ilmeisesti ollut irroitettava sivuseinä. Se ei kuitenkaan ole tallella, ja sänky toimii siis sohvana. Löysin tämän Parkanon kirpparilta, vieraillessani mummulassa jokunen vuosi sitten. Ja kaiken huippu, maksoin tästä ihanuudesta vaivaiset 8 euroa!!!

Kertokaahan tekin mikä on suurin löytönne...9 comments:

Marikki said...

Onpas kyllä nätti! Olisin kyllä itsekin ostanut, jos olisi kohdalle osunut. Ja mikä hinta! Kaikki eivät näköjään osaa hinnoitella, meidän onneksemme :) Minulla on hankintalistalla saman tyylinen, mutta isommassa koossa.

tanja said...

Vauvansänkysohvasi on ihana! Minäkin haaveilen juuri tuollaisesta pienestä sohvasta meidän keittiöön.

tilkkutyttö said...

Aivan valloittava pikku sohva...:) Pitäisi varmaan taas lähteä kirppiksille kiertelemään, jos vaikka lykästäisi!

Kanerva said...

Hieno sohva! Kirpparit on kyllä uskomattomia paikkoja, välillä löytää vaikka mitä kivaa, toisinaan ei mitään.

Matroskin said...

Säälittävää ehkä, mutta viime aikojen suurin löytö oli kun löysin kesällä Hietsun kirppikseltä ison läjän vintage-Firscher-Price-ukkeleita. Olin meinaan etsinyt niitä vuosia, ja yhtäkkiä löysin! Minulla on vielä jäljellä lapsuuden Fischer Price -talo, mutta ukkelit ovat joutuneet kadoksiin.

coolblondemother said...

Hi,

What a beautiful blg you have!
I totally fell in love with your doll house. It is amazing! Did you make it yourself? and where did you get the furniture?

I will certainly visit your blog again.


Petra (The Netherlands)

Jonna said...

Olen muistanut sinua "You make my day"-palkinolla! :)

Pernilla said...

En sån underbar blogg du har. Och vilket fint dockskåp.. Alla flickors dröm.

/Pernilla

Anne said...

En käy kovin usein kirpputoreilla, ja yleensä etsin sieltä sisustuslehtiä. En oikein jaksa penkoa tavaroita. Monien kirpputorien ahtaus rupeaa yleensä ahdistamaan minua. Se "kaikki kaatuu päälle jos kosken johonkin" tunne. Mutta muutama vuosi sitten tein löydön, joka teki minut iloiseksi: William Morris (Sandberg) kangaspalan. Kangaspala on suht. iso, paksu ja käyttämätön. Ja maksoin siitä muistaakseni 2 euroa! En ole vielä käyttänyt sitä mihinkään, mutta se pieni aarre on siellä kaapissa tallessa ja välillä otan sitä esiin ja vain katson sitä.