1.06.2008

Voi Ihme!

Siittä on jo pian 3 vuotta kun pienenpieni kotini esitettiin T.I.L.A-ohjelman persoonallisena kotina.
Nyt kun tänään katsoin kyseistä ohjelmaa, oli kotini siellä :) Lämmitti mieltä kovasti, että pieni yksiöni oli valittu vuosien varrelta tehtyyn koosteeseen.
Nyt kun aloin sitten miettimään mitä kaikkea tässä välissä on tapahtunut, on muutoksia paljon.

Olen muuttanut yhteen rakkaani kanssa, kotejakin on ollut välissä jo yksi.
Sisustustyylini on kääntynyt enemmän tyylipuhtaaseen Kustavilaisuuteen kultapeileineen ja yksinkertaisine linjoineen.
Ja tietysti ihmisenä...maailmaa kun on nähty 3 vuotta kauemmin.

Mutta kyllä aina hiipii pieni ikävä tuohon ensimmäiseen ihka omaan kotiin. Vaikka hyvinkin ahdasta välillä oli, ja talvet olivat kylmiä
ja kesät tuskaisen kuumia...
9 comments:

tanja said...

Täytyi katsoa tuo kooste netistä, kun huomasin postaksesi! En juuri koskaan muista katsoa tuota ohjelmaa, kun muutenkin niin vähän istun tv:n ääressä. Aikoinaan kun tuo kotisi esittely tuli muistan työkaverini vinkanneen uusinnasta, jonka silloin katsoinkin, ja joka on todella jäänyt mieleeni. :) Tuo ensimmäinen kotisi on ihana! Joten voin vain kuvitella, kuinka kaunista teillä nyt on. Minulla on samanlainen lasinen makeisastia kuin keittokomerosi pöydällä ja minäkin ihailen H.C. Andersenia!

Jonna said...

Osasin jotenkin pelkän blogin lukemisen nojalla heti yhdistää sinut tuohon ihanaan asuntoon, mikä esiteltiin T.I.L.A-ohjelmassa.
Asunto oli todella suloinen!:)

tilkkutyttö said...

Minäkin katsoin tuon ohjelman, joka lähetettiin ensimmäisen kerran seuraavana päivänä siitä kun olimme täällä blogissasi asiasta jutelleet!!! Aikamoinen sattuma! Arvelinkin, että varmaan ovat ottaneet nimenomaan sinun kotisi edustamaan romanttista tyyliä, joten hyökkäsin telkkarin ääreen heti, kun huomasin, että ohjelma on kooste kauneimmista kodeista vuosien varrelta. Pieni pesäsi oli juuri niin viehättävä kuin muistinkin:)

pioni said...

Pieni valkoinen kotisi oli todellinen helmi. Tyttäreni Laura sanoi että tuo on aivan kuin lumikuningattaren koti.Onneksi tuli katsottua tämänaamuinen uusinta, kun keskiviikkona en ehtinyt.

Lissu said...

Hei! Se sinun kotisi oli jäänyt minunkin mieleen. Aivan ihastuttava! Kun näin Tilassa sen koosteen, arvelin sen olevan sinun kodistasi, sillä kiinnitin huomion nukkekotiin ja raidallisella kankaalla verhoiltuun tuoliin...Nythän sitten sain vahvistuksen, että oli sinun koti!

Maria said...

Juuri löysin tieni tänne viehätäävään blogiisi. Kotisi on todella kaunis ja hallittu kokonaisuus - ja miten mahdottoman hienoja huonekaluja olet löytänyt!

Maria said...

Uuh, mikä näppäilyvirhe - siis ihailen VIEHÄTTÄVÄÄ kotiasi, ei viehätäävää!

Heidi said...

Heippa Sannukka =)

Katselin myös TILAn ja täytyy sanoa että pikkuruinen kotisi oli kuin aarre...

Tuolisi tässä blogissa (ja tietysti kaikki)ovat niin mielettömän upeita, haluu kanssa ( siis niitä tuoleja)... ;)

Mukavaa viikon jatkoa!

Heidi
<3

sannukka said...

Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista. On todellakin hauska huomata, että niin moni on tunnistanut kotini pienten yksityiskohtien perusteella! Siihenhän me kaikki pyrimme...kauneuteen ja niihin lumoaviin yksityiskohtiin.