5.08.2009

Ihanat mårbackani

...tulivat eilen :) Ja ette usko miten olen iloinnut niistä. tuoksutellut ja hypistellyt, sommitellut ja filmannut ihan kuin jotain suurta ihmettä. Tänään sain töiden jälkeen ne myös istutettua ruukkuihin. Tänä vuonna meidän äitikin saa siis yhden kaunokaisen lahjaksi.

Koitin myös katsoa mitä tulee taimesta jonka juurrutin. Lähteekö kasvamaan vai kupsahtaako ruukkuun parin päivän päästä. Toivotaan että jaksaisi lähteä kasvuun. Tällä hetkellä tunnen olevani joku super-puutarhuri multaisine sormineni :) Mutta ihan tosissaan, minulla ei oikeasti tahdo kasvaa mikään kasvi. Tiedä sitten johtuuko liian lämpimästä huonailmasta vai mistä, mutta näihin aion panostaa...

Oikein kaunista Äitienpäivä- viikonloppua teille jokaiselle.

4 comments:

Heidi said...

Ihania <3 ...kuten sinä :D

Kristall & Pynt said...

Fint med pelargoner, jag gillar din lilla soffa. Ha det gott

maano said...

on ne niin nättejä :)

RBW said...

Tulin vastavierailulle ja mietin tässä samalla :olemmeko tuttuja? Missäpäin teidän antiikkikauppanne on? Minä kun myin "entisessä elämässä" paljonkin antiikkia ,melkein parikymmentä vuotta, siis Kokkolassa asuessani.-------Hain eilenillalla puutarhalta myös pelargonioita,mutta jätin ne yöksi eteiseen,kun on niin kylmää vielä.Sain Tukholman messuilla käydessä myös eräältä leidiltä siellä tuliaisiksi kaksi mårbackaa,mutta ne eivät ollenkaan kuki,en tiedä mistä johtuu...odotellaan,jospa jonain päivänä.