5.20.2009

Kotosalla

Minulla on ollut viimeiset neljä päivää vapaata, WAU! Väsymys on totisesti vaivannut, mutta ainakin olen saanut siivoiltua ja vähän leivottuakin. Ennen kaikkea olen saanut nauttia kotosalla olosta, fiilistelystä ja tunnelmasta aamukahvi- kupposen äärellä ilman aikatauluja ja tehden sitä mistä itse pidän.
On niin ihana tunne herätä aamulla tajuten että hei, tänään ei ole töitä ja voit maata siinä vaikka koko päivän :)

Olin yhtenä päivänä myös ihanan ystäväni Heidin luona kylässä. On niin ihana asia omistaa sellaisia ystäviä jotka pitävät samoista asioista...
Seuraavana päivänä kolusin koko tampereen keskustan läpi etsien sopivan kokoisia saviruukkuja. Arvaattekin varmasti että eipä löytynyt... Miten joka paikasta voi olla loppu juuri silloin kun saan inspiksen niiden etsimiseen. Luulin että varmasti saan kaksi ruukkua kasaan kierrettyäni vielä 4 kirpputoria, mutta turhaan.

No onneksi lohdutukseksi kotona odotti melkein uunituore broileripiiras :)

Aurinkoista Helatorstaita !

8 comments:

Kristall & Pynt said...

Så vackert som alltid hos er.
Ha det gott

Elsa said...

Eikö olekin ihanaa kun ei koko ajan tarvitse juosta kello kaulassa vaan saa nauttia kiireettömyydestä ja omasta ajasta? Minäkin juuri heränneenä venyttelen aamukupposen äärellä.

Mukavaa Pyhäpäivää!

Jonna said...

Hei vaan Sanna!

Minä pidän valtavasti sellaisesta lomasta,joka on vailla turhia etukäteissuunnitelmia. Vihoviimeistä on laittaa lomalla itselleen siivouspakkoja ja muita "pitäisi tehdä"-juttuja.

Piirakka-annos näyttää herkulliselta ja ympäristö missä saat sen nauttia, mitä ihanin!!!

Toivon onnea ruukku-metsästykseen! Usein olen huomannut, että sellaisia juttuja, joita kuvittelee löytävänsä helpostikin, täytyy oikein etsimällä etsiä. Minultakin puuttuu vielä muutama ulkoruukku. Nopea kierros lähikaupoissa ja minuun tuo ruukkutarjonta ei tehnyt vaikutusta. :(

Mukavaa helatorstain jatkoa!

Jonna

taburetti said...

Voi, kuulostaa kadehdittavan ihanalta.
Myös minusta on ihanaa herätä tietäen, että ei ole kiire minnekään, mikään työ ei odota voi vain rauhassa nauttia aamun hetkestä ja koko päivästä.
Aivan upea tuoli pöytä yhdistelmä teillä.
Tuttua myös tuo kun hakee jotakin tiettyä, niin eikös siinä juuri käy niin ettei löydy vaikka maailma onkin tällä hetkellä tavaraa täynnä.
Mukavaa helatorstaita!!

Heidi said...

Minustakin on ihanaa kun minulla on sinut *halaa* ... tuollainen samanlainen "kustavailaishörhö" hih...

Heidi
<3

Lilla Medine said...

Tunnelmallisia kuvia ja kaunis värimaailma. Blogissasi on aina ilo pistäytyä:)

Virpi said...

Hei Sanna,

Kauniita kuvia sinulla jälleen :)
Kiva, kun pistäydyit avajaisissa, harmi ettei ehditty paremmin jutella. Pistän sinulle lehden sivuun sen pitäisi tulla ensi perjantaina. Mukavaa viikonloppua!

Kaunis kiitos sydämestä!

Ystävällisesti, Virpi

sanna said...

Kiitos hurjan paljon kauniista kommenteistanne arvon naiset :)
Ruukutkin ovat vihdoin löytyneet...jes!

Jatketaan tunnelmoiden ja nauttien tätä lauantai iltaa.

p.s.Virpi, pieni puotisi oli hurjan kaunis :)