4.26.2010

Muuttomyyntiä

Heipsan vaan kaikille :) Edellinen postaukseni hävisi kuin tuhka tuuleen...koitin lisätä yhden kuvan, jolloin koko ohjelma sekosi! Tein kaikkeni pelastautuakseni, mutta mitään ei ollut tehtävissä.

Mutta kuulumisia sen verran, että tänä torstaina pääsemme vihdoin uuteen kotiin :) Tarkoitus olisi aloittaa remontti saman tien, eli vappu-ohjelmaa tiedossa, hih.
Vaikeaksi asian tekee se, että molemmat joutuvat tekemään samaan aikaan töitä. Mutta kahden viikon kuluttua minulla alkaa kesäloma (toisin sanoen remonttiloma), jolloin aikani kuluu siis pensseleitä heiluttaen ja seiniä kaataen :)

Nykyinen kotimme alkaa uhkaavasti muistuttaa enemmänkin varastoa kuin kotia...tavarat ovat selvästi lähdössä jo ovesta ulos, ja kaikki on vähän keskeneräisen näköistä. Molempia ahdistaa sekamelska, mutta onneksi tämä on vain tällainen väliaikainen vaihe.

Pidemmittä puheitta, taas tavaraa, lähinnä vanhaa sellaista myynnissä muuton tieltä pois :) S-postitse saa yhteyden.

Aurinkoisen ihanaa viikkoa Kaikille <3
-Sanna


Ihana vanha Ranskalainen jalallinen tarjoilulautanen kera ison lasikuvun 130€


Upea Kustavilaistuoli 220€


Ja hurjan ihana lautashyllykkö 200€

2 comments:

U.M said...

Huoh.. Muuttaminen olisi nyt niin ihanaa! Kuulostaa hyvältä loma seiniä maalaillessa :) Toivottavsti mullakin on syksyllä mukava muutto toivottuun ilmansuuntaan tiedossa ;D

Anu said...

Oi kuinka ihanaa, että uuteen kotiin pääseminen on niin lähellä. Kaikkea hyvää remonttiin ja sitten onnellisia hetkiä siihen ihanimpaan - kodin pukemiseen, haaveiluun, jossitteluun (jos tämä tavara menisi tuonne, vai olisiko sittenkin sen paikka tuon komuutin päällä...ei kyllä sittenkin tuossa...tai...), sisustamiseen.