5.08.2010

Näin se remppa etenee...

Heippa vaan!
Meillä eikun remppa vaan etenee, ihanaa. Meilkeimpä kaikki mikä irti lähtee, on myös lähtenyt! On niin kiva huomata miten joka ikinen päivä tapahtuu enemmän tai vähemmän näkyvää. Minun villi tavoitteeni on, että pääsisimme muuttamaan kahden viikon kuluttua :)

Eilen alkoi kesälomani, jonka aloitin hurjasti tasoittamalla/laastittamalla seiniä yhteen saakka yöllä. Nyt onkin sitten vähän sellainen olo, että jotain on eilen tehty, heh!
Mahahaavan tyyppistäkin on tuossa ollut, kun jouduin ensalkuun hoitamaan kaiken yksin. Niin, mieheni oli matkalla ja minä kun olen tällainen hätähousu niin koitin taas hoitaa liikaa asioita kerralla. Onneksi siihen on kuitenkin lääkkeet purreet hyvin.

Ennen kaikkea olen niin onnellinen tästä yhteisestä projektista mieheni kanssa :) Ja tietysti isäni, joka on avuliaasti käynyt meitä ohjeistamassa ja paljon myös tekemässäkin.

Tänään taitaa olla "välipäivä" meidän äitien kanssa seurustelun merkeissä,huomisen äitienpäivän vuoksi tietenkin. Jos osaan siis olla menemättä raksalle :D

Kuvissa saattaa olla materiaalia joka voi järkyttää hyvin esteettisiä silmiänne ;)Eli siis asunnostamme ennen ja kesken remontin. Lisää seuraa ensi viikolla...

Ihanaa viikonloppua!
-Sanna

8 comments:

Minna said...

Järkyttävää materiaalia...hih.hih...mutta lopputulos on varmasti toosi hieno.
Myötätuntoni puolellasi. Itse muistan kun 3 vuotta sitten muutimme tänne ja mies oli silloin Islannissa töissä...kuuntelin Leeviä & Liivingsiä ja revin tupakankatkuisia tapetteja irti seiniltä...tasoitin ja maalasin ... tasoitin ja maalasin...ja remppa ei oikeastaan rasittanut yhtään kun olin niin innoissani. Remppa tosin jatkuu yhä...nyt hieman jo rasittaa ;0)

Marie Elisabeth's rum said...

Kiva kuulla touhuistasi olenkin aina välillä käynyt kurkkimassa että kuuluuko jotain uutta :)Hurja homma teillä meneillä siellä ja varmasti on jäsenet kuin hakattu. Pitelen peukkuja pystyssä ettei tule mitään odottamatonta.
Nautihan luomisen innosta...niin ja tietysti toisistanne :)
Jään odottelemaan jatkoa !
Marie

Marja Kristiina said...

Tuo on raskasta, mutta myös ihanaa aikaa ja hommaa! Kun jo sielunsa silmin näkee lopputuloksen ja odottaa, että pääsee sijoittamaan huonekaluja, esineitä, kaikkea kaunista ja rakasta. Ja tekemään uusia hankintoja :-D

Saanko kysyä, mitä keittiölle tapahtuu? Välitilan laatat on poistettu, entä kaapinovet jne? Meneekö kaikki uusiksi?

Tsemppiä!!!

Päivi said...

Mahtavaa!! <3
Ja aivan ihana tuo hellanurkka! :))

Elsa said...

Nyt on lähtötilanne selvillä, joten kiva nähdä miten homma etenee. Siitä ihan varmasti kaunista ja ihanaa. Ja omin kätösin.

Jonna said...

Vau, mikä herkullinen lähtötilanne! Kaikki saa laittaa surutta uusiksi. Tiedän, että lopputulos tulee olemaan jotain uskomattoman kaunista ja harmonista, ihan vain kuten sinä sen osaat!

Työntäyteistä, mutta varmasti antoisaa remppakesälomaa!

halauksin Jonna

Heidi said...

Heippa hani <3

Piiiiitkästä aikaa...näen nyt että olet todella kiireinen ja tuossa on ihan mielettömstäi hommaa...mutta tiedän, että olet touhukas ja kova tekemään töitä niin valmista tulee varmasti...

...älä sinä kuitenkaan putoa tikkailta ym. niin kuin tämä allekirjoittanut kun väsyneenä roikuin tikkailla :D :D :D

PALJON VOIMIA JA TSEMPPIÄ TEILLE !!!

Halit
Heidi

Anu said...

Oi mikä meininki siellä. Silloin kun voimat ovat ihan loppu tai ainakin kovasti vähissä, ajattele sitä tunnetta kun pääsette vihdoin muuttamaan omaan ja omin käsin kunnostettuun, kauniiseen kotiin.
Voimia!
ps. Minä olen niin iloissani täällä, kun mies kävi juuri huutiksesta huutamassa minulle sinulta sen arabian liemikulhon - sen pienen "tee/kahvikupin" :) Mukavaa, kun saan odottaa sitä saapuvaksi.