5.18.2010

Etenemistä ja väsymistä

Heippa!

Meidän remonttimme menee lujaa vauhtia eteenpäin :) Väsymistäkin on ilmassa...oikeastaan alkaa tuntua jo siltä että enään ei jaksaisi tehdä koko remonttia enään lainkaan. Mutta toisaalta taas, tietysti jaksaa :)

Ihan oikeitakin vastoinkäymisiä on toki mahtunut piiiiitkien ja hikisten työpäivien keskelle. Työtasot tulivat 3 päivää myöhässä, lattiat 4 päivää, ja arvatkaapa kuka niistä stressaa??
Onneksi kuitenkaan mitään mullistavaa ei ole tapahtunut, mutta tokihan nuokin tekevät hallaa kun aikataulut muuttuvat radikaalisti moisten mählimisten takia. Ovat kyllä saaneet asian omaiset kuulla kunniansa, voin paljastaa ;)

Mutta kaiken tämän keskellä, olen hurjan onnellinen. Tämä keskeneräinen kaaos tuntuu jo ihan oikealta kodilta. En malttaisi enään tulla lainkaan tänne torille, mutta en viitsi silti mennä sinne toiseenkaan paikkaan purun keskelle nukkumaan , hih!

Kuvissa keskeneräisiä projekteja, sekä hemmotteluhetki ikiomalla terassillamme tänään päiväkahvin aikaan ;)
Ensi kerralla luvassa onkin sitten jo melkeimpä valmista jälkeä.

Aurinkoista viikon jatkoa!1 comment:

Anu said...

Aika moinen ristiriita varmasti tuo, että toisaalta haluaisi jo jäädä nukkumaan uuteen kotiin ja toisaalta remppapöly, purut ja muu remonttikaaos on esteenä. Silti silla voi lohduttautua, että kyllä se muutto lähenee päivä päivältä.

Varmasti tuntuu ihanalta, että koko ajan tapahtuu edistystä ja oma unelmien koti muotoutuu silmien edessä. Iloa sinulle toivotan siihen projektiin.

ps. Herkullinen annos tuossa lautasella. Kuulosti niin onnelliselta, että omalla pihalla sait sen nauttia.

hyvän yön toivotus,
Anu