8.26.2010

Syksyisiä kuulumisia

Täällä on taas tapahtunut kauhean paljon kaikkea ihanaa :) Vaikka tämä eilen illalla alkanut syys-flunssa ei kuulu tähän kategoriaan lainkaan, mutta se siitä :(

Meille tuli nimittäin viime lauantaina uusi perheenjäsen, pikkuinen Elmeri. Tämä veijari on maltankoira rodultaan, ja osoittautunut hellyyttäväksi, joskin hyvin jääräpäiseksi pojaksi ;) Mutta ennen kaikkea olemme molemmat rakastuneet siihen iloon ja hellyyteen jota Elmeri on meille tuottanut. Kova koulutus on jo alkanut, tässä huushollissa vallitsee kova kuri...vähän tosin pelottaa että mitäs jos me ei osatakkaan ja Elmeristä tulee ihan rasavilli. Noh, onneksi sentään emme ole ainoita ensimmäisen koiran omistajia :) Lohduttavaa!

Meistä tuli myös viime sunnuntaina virallisesti kummeja siskoni pojalle. Pieni suloinen Elias on meidän molempien kullannuppu :) Poika kasvaa hurjaa vauhtia, ja on upeaa saada seurata näinkin läheltä hänen kehitystään.

Tulevana sunnuntaina lähdemme mieheni kanssa yhdistetylle kesäloma-häämatkalle Englantiin. Juu-u, samaan paikkaan jossa olemme olleet muutamana aiempanakin vuonna. Se vain vetää meitä puoleensa kerta toisensa jälkeen. Aiomme nauttia ja rentoutua toden teolla, sillä tämä vuosi on ollut meille raskas, tosin hyvässä mielessä mutta silti. On tapahtunut niin paljon suuria asioita ihan alkuvuoden hääjärjestelyistämme alkaen. Olen hurjan innoissani tästä ja niin on myös mieheni :) Tosin Elmerimme joutuu menemään siksi ajaksi hoitoon, ja ikävä tulee kova! Mutta jälleen näkemisen riemu on sitten sitäkin liikuttavampi.

Loman jälkeen aloitankin sitten uudessa työpaikassani, kahvila La Famillessa :) Voi että ette uskokkaan kuinka onnellinen voi ihminen olla työnteosta.

Ja loppu silauksena...julistan täten virallisesti kahvilalle tekemäni blogin avatuksi, tervetuloa kurkistelemaan kahvilan tuulia: La Famille

Mukavaa alkavaa viikonloppua sekä syyskuuta teille kaikille ihanille lukijoilleni :) Palataan taas syyskuun puolella.

-Sanna

12 comments:

Emma said...

Vihdoinkin kuva! Ihana otus, harmi että ei keretty tapaan ennen lomaa mutta keretään tutustuun sitten myöhemminkin. Olen onnellinen teidän puolestanne, kaikesta ihanasta mitä teille on tapahtunut. Vilkas syksy tiedossa!

Heidi said...

Voi ihanainen <3

Pitäkää niin hauska ja rentouttava loma!!!

...ja tuo hurmaava Elmeri, se kyllä vei minunkin sydämeni. Täällä kotonakin siitä jo puhuin...

Kävin jo kommentoimassakin uutta blogiasi, hih...

Halit ja nähdään
Heidi <3

Kesäkukka said...

Oi, mikä lutunen Elmeri <3

Ihanaa häämatkaa Teille!

ja nyt katsomaan uutta blogia :)

Anu said...

Kaikkea ihanaa...onnea kummiudesta ja uudesta koiravahvistuksesta perheeseenne. Miten söpöläinen tuo pieni onkaan! Toivon teille nautinnollista ja rentouttavaa matkaa ja sitten uutta intoa ja energiaa uudessa työssä.
ps.Menenkin heti vieraisille linkkiisi :)

Elsa said...

Mukavaa matkaa Englantiin!

Elmeri on ihanan liikkis ja lutunen, ihan Elmerin näköinen kaveri!

Anne said...

Moikka- Ihgu Elmeri ! Olen omistanut aikoinaan maltankoiran joten tiedän miten ihana joskin vaativa rotu Elmerinne on ! Mukavaa lomaa :)

Anu said...

Heippa vielä
Jätin sinulle sellaisen pikkuruisen yllätyksen sankooni; täällä kun on aina niin kaunista, lämpöistä ja mitä parahin tunnelma.
Edelleen kivaa reissua ;)

Esmeralda said...

Löysin blogisi ensimmäistä kertaa ja liityin heti lukijaksesi! Kaunis blogi ja kauniita kuvia. :)

Marja Kristiina said...

Voi mikä söpöläinen! Ja ihanaa matkaa teille! Saitko meilini?

Sirkka said...

Oi Elmeri suloinen rakas, Onnea onnea ja rakkautta sinulle koko sydämestäin, niin on meidän Rosan näköinen lutunen!D

Onnea kummiksi tulemisen johdosta ja kummilapselle paljon rakkautta ja onnena, teillä on kyllä tapahtunut paljon kaikenlaista ihanaa...ja vielä edessäpäin kaikkea, oi valtava sentään!
Englanti kutsuu luokseen....!
Kauniisiin sydämiinne Onnea!

Pirkko said...

Melkein vahingossa löysin blogisi ja aloin lukea taaksekin päin. Odotan jatkoa lomalta palattuasi, ja toivon loman olevan joka tavalla ihan ja virkistävä!

Huset vid ån said...

Åh, Så mycket vackert...
Trevlig Helg! Kram T