9.10.2010

Terveiset Englannista!

Voi että oli IHANA reissu. Olo on kuin uudelleen syntyneellä: täynnä uutta puhtia, stressitöntä olotilaa, sekä onnellisuutta siitä miten ihanaa olikaan palata takaisin kotiin :) Ja miten ihanaa olikaan saada tänä aamuna Elmeri takaisin kotiin...podin ihan järjetöntä ikävää tuota pientä karvapalleroa kohtaan. Kun olimme lähdössä reissuun, olin jo palaamassa lentokentältä takaisin kotiin...itkin kuin mikäkin pöhkö...mutta tiesin kuitenkin että pian me taas tapaamme :)

Matka meni niin nopeasti, että en edes huomannut missä välissä tulimme kotiin, heh! Nukuimma paljon, ulkoilimme ja uimme. Rentouduimme loistavien ruokien ja jälkkäreiden seurassa.Iloa, rakkautta ja läheisyyttä. Nauroimme, höpsöttelimme ja kävelimme käsikkäin.
Sai istua kesken päivän lasilliselle punaviiniä, ja voi että se maistuikin hyvälle ;) Mieheni joutui kävelemään perässäni antiikkiliikkeissä ja kirppareilla, ja tein totisesti ihania löytöjä. No joo, menin minä sitten myös mieheni seurana pubeihin kuuntelemaan analyysejä paikallisista oluista, ja niiden mielettömästä rakenteesta :D

Tuliaisena toin myös jotain, jota laitoin myyntiin huutikseen. Löysin myös KAUAN etsimäni suuren, posliinisen salaattikulhon, mutta arvatkaas miten sille kävi?? No juuri, rikkinäisenä löytyi matkalaukusta :( 

Mutta ennen kaikkea, reissu oli loistava kaikin puolin ja nyt on pää täynnä ideoita ja mieli virkeänä tulevaa pimeää syksyä varten. Laitan kynttilät palamaan, ja toivotan teille kaikille ihanaa viikonloppua :)
-Sanna

6 comments:

Heidi said...

Heippa

Voi ihana kuulla että teillä on ollut antoisa matka. Tuskin maltan odottaan että saan kuulla ihan kahvikupposen ääressä siitä kaikesta.

Halit
Heidi

Anu said...

Olipa kiva kuulla mukavasta matkastanne. Harmi, että kulho meni rikki mutta onneksi matkasta jäin muutoin noin ihania muistoja. Huutikseenhan tässä on sitten kipaistava heti katsastamaan :)
Onnellisia hetkiä viikonloppuusi ja pienelle karvapallerolle myös terveisiä. Jälleennäkemisen ilo oli varmasti molemminpuolinen.

Norrfrids Eija said...

Oma maa mansikka...mutta kyllä se Englanti maistuis mukavasti nyt syksyn tullen, istuskelu pubeissa ja mukava shoppailu ja sunnuntaikirpparit...aaaahhh!

Kesäkukka said...

Kiitos terveisistä, matkanne kuulostaa oikein ihanalle kuherruslomalle ;)

Mukavaa viikonloppua!

Elsa said...

Onpa hyvätuulinen postaus! Kiva ett reissunne oli onnistunut, molemmille omat jutut!

Marie Elisabeth's rum said...

Tunnelmat ja muistot tulvivat kuvista ihanasti. Nyt ei Englantiin ehdi joten kaunis kiitos näin pika visiitistä :)
Ymmärrän ikävän...kyllä Hän niin sydämen valloittaja on <3