1.28.2011

Auringon säteitä

Tänään on ollut aamusta saakka niin kertakaikkisen upea sää, että en ole voinut kuin ihailla. Aamulenkillä Elmerin kanssa koitin oikein imeä kaikki aurongonsäteet itseeni, jotta kevät olisi edes hieman lähempänä tämän pitkän ja pimeän talven jälkeen.

Muutoin elämä täällä menee päivä kerrallaan. Välillä tunnen oloni niin saamattomaksi ja edelleen väsyneeksi, että oikein suututtaa. Välillä on parempia päiviä, ja mikä on ihanaa niin masu on alkanut ainakin ihan oikeasti kasvaa :)
Ruokahaluni on palannut moninkertaisena, ja kiloja alkaa pikkuhiljaa kerääntyä ;) Ja eilen 4kk:n tauon jälkeen minä jopa leivoin! Joo, minä sain ihanan Heidin ja hänen poikansa kylään ja maistui kyllä kaikille :)

Olen herkutellut piirakalla tänäänkin, ja sen verran potkuja tuntui herkutteluhetkelläni masussa, että taitaa pikkuisesta tulokkaasta tulla samanlainen herkkusuu kuin äidistään. Onneksi kuitenkin tajuttiin jättää sen verran piirasta että herkutellaan sillä myös huomenna mieheni kanssa.  Tänään Illalla oma kulta kun taas tulee "lomille" kotiin meidän iloksi.

Olen myös aktiivisesti aina välillä laittanut vauvanhuonetta valmiiksi. Vielä pitäisi löytää jokin sopiva tapetti ja pöytä, ja sitten alkaisi olla valmista. Tämän operaation vuoksi jouduimme siis tyhjentämään mieheni työhuoneen, jossa oli tavaraa AIKA PALJON! Ja tästä johtuen olen joutunut siivoamaan myös jokikisen vaatehuoneen, kaapin, laatikon ja hyllykön joita kodistamme löytyy. Paljon on jäänyt ylimääräistä kalustetta ja muita ihanuuksia, joita olen laittanut Huuto.net:n sivustolle myyntiin. Käykäähän kurkkimassa jos jotain kivaa löytyisi :)

Ja kuten aina ennekin, kaunis ilma saa minut kuvaamaan. Näiden aurinkoisten kuvien myötä toivotan teille kaikille aurinkoisen lämmintä viikonloppua :)

-Sanna

7 comments:

Anu said...

Tämä aurinko saa kyllä hymyilemään. Kauniita ja niin valoisia kuvia!
Mukavia herkkuhetkiä teille. Minä vähän huijasin ja hain perjantaiherkut leipomosta :)

Fågel Blå said...

Hej,vad fint....
Kram Kathrine

Suvetar said...

Oi miten ihania kuvia! Ja vauvan potkut ja kaikki.. <3
Itsekin olen nauttinut lisääntyvästä valon määrästä. Siitä saa niin paljon energiaa!

Kesäkukka said...

Mukava kuulla voinnistasi, vauvan huonetta on ihanaa sisustaa :)

Käynkin heti kurkkaamassa mitä ihanuuksia olet huutoon laittanut ;)

Kaunista viikonloppua, toivottelee M

Mäster Henrik said...

ABSOLUTELY WONDERFUL PICTURES!!!!

Heidi said...

<3 kiitos vain itsellesi ihanainen <3 Piirakka oli superherkullista...nam... vieläkin herahtaa vesi kielelle :)

...ja kaunista kuten aina teillä !

AnnaRiikka said...

Kiva oli kuulla vauva uutisistanne, milloin teillä on laskettu-aika? Mekin saatiin syksyllä ilo-uutinen, että kesäkuussa saamme vauvan :) Ja nyt tiedämme että pieni prinsessahan siellä masussa potkii..

Laitahhan kuvia myös vauvanhuoneesta! Odotan innolla miten suloisen olet siitä tehnyt..