1.11.2011

Uuden vuoden aloitus

Ollaanhan tässä tosin jo muutama viikko nykyistä vuotta eleltykin, mutta nyt on virallisesti meidän uusi vuosi alkanut tulevine muutoksineen.
Mieheni sai kovan työn tuloksena opiskelupaikan Kuopiosta, ja hänestä tulee palomies :) Minä pidän kotia täällä tampereella, kasvatan masua, käyn töissä ja hoidan Elmeriä. Viikot siis olen ilman miestäni, mutta onneksi viikonloput onkin sitten pyhitetty yhteiseksi ajaksi. Vähän tällainen "sotaleski"- fiilis, ihan kuin silloin kun mies oli armeijassa ;)

Mutta onneksi minulla on ystäviä, sukulaisia ja ihania tuttavia jotka piristävät päiviäni aina silloin kun jaksan jotakin erikoista touhuta :) Voimat ovat edelleen vähän kateissa tästä raskaudesta johtuen, mutta parempaan päin, pikkuhiljaa.

Eilisen ensimmäisen yksin kotona- päivän kunniaksi siskoni ja ihana kummipoikani viettivät kanssani aikaa täällä meillä. Herkuteltiin, leikittiin ja mietittiin tulevaa...
Illalla ihailin vielä mieheni antamia kauniita neilikoita ja tunnelmoin hyasintti-sipuleiden uutta ilmettä :)

Kevättä rinnassa, valoa odotellessa. Jokainen päivä on lahja.                      

7 comments:

Riikka said...

Hei ja ihan ensiksi sylintäydeltä onnea odotukseen! :)
Haastavalta kuullostaa tuleva vuotenne, mutta varmasti sujuu, kun alkuu pääsee ja järjestelyhän taitaa olla vain väliaikaista..

Ihanaa alkanutta viikkoa ja jaksamista tulevaan!

Riikka

Fågel Blå said...

Lovely photos!
Kathrine

tiina said...

Kevään odotusta je tsemppiä uuteen elämän vaiheeseen. :)

taburetti said...

Tsemppiä teille tulevaan..:)))
Haasteita elämä tuo välillä tullessaan, mutta niinkuin sanoit kyllä elämä on ihanaa ja joka päivästä pitää olla kiitollinen.

Ihanaa tammikuista tiistaita..:)))
Jaana

Sannu said...

Mukavaa jos olet voinut vähän paremmin jo:)? Muistankin jostain lehti jutusta teiltä että miehelläsi oli sama Ammatti kuin mulla.Koita yrittää nauttia kaikesta arjen asioista vielä kun olette kaksin.Vauvan syntymän jälkeen kun niin moni asia muuttuu.
Oma elämä ennen lapsia tuntui niin huolettomalta.On tää nykyinenkin olotila ihanaa enkä päivääkään vaihtais pois.Välillä sitä aikaa vaan kaipailee kun ei tarvinnut pitää kuin huolta itsestä:)Kauniit kuvat teiltä!Mitäköhän pikku Elmeri tuumaa sitten kun vauva tulee kotia:)

Emma said...

Ihana kuulla, että kaikki on hyvin. Voikaahan koko porukka hyvin ja voimia tähän hetkeen ja tulevaan.

Sisustus Sievä said...

Niin kauniita nuo valkoiset neilikat
Mia