6.12.2011

Hellettä paossa...

No nyt on sitten kesä ja aurinko! Tässä tilassa täytynee todeta, että olen jo lopen kyllästynyt ja väsynyt näihin megapaahteisiin päiviin. Mitään en jaksa tehdä, ja nilkkoja turvottaa ja särkee. Yöllä saa herätä jatkuvasti juomaan ja nyt olenkin nukkunut märän rätin kanssa ilman peittoa :)

Kauheaa valittaa kun on hieno kesä, mutta rajansa kaikella. Viimeiset pari päivää olenkin ollut ihan suosista hellettä paossa sisällä. Syönyt jätskiä, koittanut jaksaa vähän touhuta pakollisia puuhia ja lukenut paljon. Unohtamatta tietenkään päikkäreitä Elmerin vieressä sohvalla.
Laskettuun aikaan on nyt vähän reilu 3 viikkoa, joten ymmärtänette aurinkoon liittyvän toitotukseni?

Mutta kaikesta huolimatta luonto on UPEA! jaksan ihailla vehreyttä ja runsautta joka päivä :) Tässä eräänä iltana oli pakko napata iltalenkillä tien varressa rönsyilevästä ruusupuskasta muutama oksa. Ne tuoksuvat ja näyttävät täällä niin kauniilta...

Kaunista ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :) Sadetta odottaen...

2 comments:

Kesäkukka said...

Nyt on sitten keli (onneksi) vähän viilentynyt. Mulla oli aika tuskaa toi helle, vaikka mulla ei oo mitään ylimääräistä "lämpöpatteriakaan" ;)
Tosin viime kesänä oli vielä kauheempaa. Ei näihin trooppisiin keleihin ole tottunut tai sitten ei vaan sovi mun kropalle ;D

Koitahan Sinä jaksella vielä nuo viime metrit! Kyllä se sitten on ihanaa :)

Mukavaa viikkoa!

Anu said...

Nyt tosiaan viileni ja on heti niin paljon kivampi hengitellä ja olla. Lämmin kesäpäivä on toki ihana mutta tukala kuumuus on mullekin vähän liikaa.
Kaikkea hyvää odotuksen viime metreille!
Kesäkuvasi ovat ihastuttavia. Tekisi ihan mieli noita herkkuja tuosta tarjoiluastiasta...