6.24.2011

Yötön yö

Täällä sataa vettä vaakaan ja lujaa! Samalla jostain pilven reunasta paistaa aurinko. Tämä on ensimmäinen juhannuksemme kun olemme kotona...toisaalta on haikeaa, mutta toisaalta en nyt edes jaksaisi lähteä juhlimaan ja katsomaan muiden juhlimista ja valvomista.
Laskettuun aikaan on tasan 2 viikkoa, ja voimani ovat täysin poissa! Voisin vain nukkua ja nukkua...Meille on myös ounailtu, että vauvamme todennäköisesti syntyy ennen laskettua aikaa, joten olemme ihan senkin takia kotosalla ja juhlimme oman jaksamisen mukaan :)

Illalla aiomme vähän grillata, käydä kotirannassa katsomassa kokkoa ja kuuntelemassa elävää musiikkia. Nauttia, mennä ajoissa nukkumaan ja viettää viimeistä juhannusta kaksin :)

Toivotan teille kaikille kaunista ja kesäistä keskikesän juhlaa. Pitäkää toisistanne huolta <3

3 comments:

Lissu said...

Hyvää juhannusta ja tsempit tulevaan synnytykseen!

Anu said...

Suloista suvijuhlaa teille ja voimia odotuksen viimemetreihin. Kotosallakin ollessa voi luoda kauniin juhannustunnelman ja kotiranta kokkoineen kuulosti juuri mukavan leppoisalta juhannuspuuhalta.

Heidi said...

Inanaa juhannusta teille kumpaisellekin. Minä malttamattomana odottelen, että pääsen haistelemaan vauvantuoksua joten minä pidän peukkuja täällä pystyssä...

Nauttikaa toistenne seurasta
Halit
Heidi