7.25.2011

Vauvan tuoksua

Tervehdys kaikille. Arvaatte varmaan mikä on aiheeni tänään ;) Mutta eipä eläämäämme oikeastaan paljon muuta mahdukaan kuin tuota vauvan tuoksua kaikissa sen eri muodoissa. Ja siitä nautin!
Olen alkanut huomata, että arki vauvan kanssa on alkanut sujua lähes normaalisti. Syöttämiset ja muut touhut eivät enää vaadi ylimääräisiä ponnisteluja, ja oma jaksaminenkin alkaa viimein olla lähes entisellään. Suunnittelen lähteväni pitkälle juoksulenkille, käydä vaunujen kanssa kyläilemässä ja kaupungilla, sisustella vauvan nukkuessa ja käydä hierojalla :)

Menneenä lauantaina meillä oli ristiäiset. Pikkuisen rinsessamme nimeksi tuli Aino Lyydia <3
Pidimme juhlat mieheni kotitalon puutarhassa. Ajatuksenamme oli, että lapsemme kastettaisiin taivasalla. Muutamat isot ukkospilvet vainosivat uhkaavasti tilaisuutta, mutta päättivät onneksi kiertää meidät :) Juhlat olivat ikimuistoiset, kauniit ja herkät. Ja kaikki rakkaat olivat paikalla.Ilma oli tukahduttavan kuuma, mutta kaikki sujui siitä huolimatta hienosti. Aino oli tyytyväinen, mummujen leipomukset olivat täydellisen herkullisia ja kahvikin maistui kuumuudesta huolimatta :)

Sen vaan voin tähän vielä todeta, että vaikka välillä vielä iskeekin epätoivoinen väsymys en voisi olla tämän onnellisempi ihminen. Kun pieni ihminen on sylissä ja tuhisee rintaani vasten, en voi välillä muuta kuin itkeä onnesta. En olisi uskonut koskaan miten hienolta tuntuu olla äiti, korvaamaton ihminen jollekin niin kauniille...

Onnellista ja aurinkoista viikkoa ihanaiset :)


                        
                        
                        

3 comments:

Hanna said...

Oi mikä pikkuneiti ja niin onnellisen näköiset vanhemmat!

Selailin blogiasi ja kiinnitin huomiota Ainon sänkyyn. Tiedätkö sen ikää tai tarkempaa historiaa? Meiltä löytyy mökiltä aivan samanlainen, odottaa vaan uutta maalia. pääsee sitten serkusten yhteiskäyttöön.

Hanna

Kesäkukka said...

Onnittelut neidille ihanasta nimestä! :)

Varmasti juhlat olleet mukavat ulkoilmassa.

AnnaRiikka said...

Onnea rinsessan hienosta nimestä! :)

Meillä on tulevana lauantaina myös tyttömme kastejuhla, toivottavasti keli suosii eikä olisi niin tukahduttavan kuumaa kuin on viime päivinä ollut.