8.10.2011

ARMAS

Tervehdys taas :)

On tainnut syksy saapua jossakin välissä...sen huomaa kun pitää ovea auki, ja lattiat viilenevät niin ettei ilman villasukkia enää pärjää :)
Aika on mennyt muutoinkin ihan hurjaa vauhtia. Meidän Ainokin on kasvanut silmissä, ja kehitystä tapahtuu kaiken aikaa. Paljon hän tykkää nukkua, välillä syödä ja vähän seurustella, naureskella ja sitten taas nukkua. Ne välit käytän kotitöihin ja omaan aikaan, joka yleensä menee täällä blogi-maailmassa. Täällä saa ahdettua mielensä ja silmänsä täyteen kaikkea kaunista ja mukavaa luettavaa, Teidän kuulumisianne ja kuvianne.

Olen nyt viikot yksin kotosalla, kun miehen opinnot jatkuivat Kuopiossa. Ikävä on kova, ja kainaloon on kaipuu kaiken uuden keskellä, mutta alkaa tämä pikkuhiljaa tuntua jo ihan hyvältä näinkin :) Päivääkään en vaihtaisi, vaikka välillä väsymys onkin melkoinen.

Ja se Armas josta tänään halusin Teille kertoa ei nyt olekaan Aino, vaan ihan HUIKEAN IHANA vanhan ajan oikea maitokauppa. Olimme kaupan avajaisissa visiitillä,tosin siitäkin on ehtinyt jo vierähtää jokunen viikko. Tunnelma oli huikea, aivan ihana pikkuinen kauppa jossa tarjolla tuoreita vihanneksia, lihaa, juustoja, maitotuotteita laidasta laitaan ja kaikki luomua ja kauniisti esillä :) Koriimme eksyi juustoa ja ehkä maailman herkullisinta patonkia! Maitotuotteita aion mennä kokeilemaan paremmalla ajalla. Ne ovat kuulemma aivan uskomattoman ihania...

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille, käykäähän tutustumassa Armaaseen jos siellä päin liikutte :)


2 comments:

Heidi said...

Näyttää NIIN ihanalta paikalta, että täytyy kyllä mennä siellä poikkeamaan :)

Ihanaa viikonloppua
Heidi

Penni ja Lilli said...

Makee kauppa. Onnea sinne Ainolle ja vanhemmille. Kesä tosiaan hurahti nopsasti mutta toivotaan että aurinkoisia syyspäiviä riittää.
Hyviä vointeja sinne!

Minna