11.25.2011

Rakastan rakastan...

...saapuvaa joulua ja pientä joulutonttuamme ;) Aino on kasvanut kovasti. Hän on nyt siinä iässä, että tuntuu kehittyvän koko ajan kauhean paljon. Masuvaivat ovat toivottavasti taakse jäänyttä elämää. Tänään hän leipoi kanssani ihanaa suklaakakkua, ja oppipa siinä samalla sitten kääntymään selältä masulleen!

Elmerikin oli tietysti jutussa mukana :) Koiruliinista on tullut vähän liiankin kova vahtikoira Ainon suhteen. Jos joku kulkeekin ulko-ovemme ohitse niin alkaa komento! Kova räksytys saa välillä hermoni riekaleiksi, ja käyttöön onkin otettu mm.jäähypenkki keittiössä :D Tässä yhdessä kuvassa Elmeri siinä sitten kököttääkin.

Tämä tuleva joulu on jotain aivan erilaista, ihmeellistä. Sitä odottaa jotenkin aivan erityisellä tavalla, kun on oma pieni lapsi. Vähän niin kuin lapsena odotti joulua, sellaisella jännittävällä ja hassulla tavalla. Tahdon luoda joulusta Ainolle lämpimän ja rakkauden täyteisen muiston. En tahtoisi joulun olevan pakettimerta, lelutaivasta tai materiaalien kirjoa. Tahtoisin Ainon oppivan arvostamaan joulua muulla tavalla...
Vaikkei Aino tästä ensimmäisestä vielä muistakaan, niin silti on olemassa valokuvat ja fiilikset, joiden uskon jäävän mieleen :)

Sunnuntaina onkin sitten jo ensimmäinen adventti. Me suuntaamme ainakin lapsuuskouluni joulumyyjäisiin, ja joulukahveelle mummilaan. Toivon hiljaa mielessäni lumen tulevan...

Lämmintä adventtia, nauttikaahan :)

7 comments:

Anonymous said...

Minulla samanlaiset ajatukset ensimmäisestä joulusta pienen 5 kk ikäisen tyttäremme kanssa :) Joulusta olen aina pitänyt, mutta nyt se on jotain aivan erityistä. Mukavaa ensimmäistä adventtia!

Anu said...

Joulu tosiaan on aivan erityisen koskettava, kun saa seurata oman lapsen iloa. Iloa voi olla monenlaista, eikä sen tarvise liittyä pelkästään saamiseen. Antamisen ilo on yhtä tärkeä; voi antaa aikaansa, seuraansa, toki perinteisemmän lahjankin. Lahjoista parhaimpia on yhdessäolo, kiireettömyys ja tunnelman luominen. Yhdessäolo on aarre niin lapselle kuin aikuisillekin ja joulutunnelmasta saavat nauttia kaikki.
Toivottelen ihanaa adventtiaikaa teidän perheeseen. Myyjäiset kuulostaa kivoilta. Mekin taidetaan suunnata joulumarkkinoille sunnuntaina.

Fågel Blå said...

Vilka underbara bilder så sööööööööööööööt bebis!!!!
Ha en fin Advent!
Kramar Kathrine

Emma said...

Kerrassaan huippu kuva Ainosta, saa itsellekkin hymyn kasvoille. Rauhallista adventtia ja odotellaan joulua iloisin mielin.

Terkuin Emma

Sirkka said...

Kauniit hellyttävät kuvat niin Ainosta kuin Elmeristäkin.

Samaa räksytystä on meilläkin, jos ja kun joku kulkee tiellä asuntomme ohitse...!D

Kaunista joulun odotusta ja hyvää mieltä jokaiseen päiväänne!

Anonymous said...

Ihanaa joulun odotusta, sekä lämpimät kiitokset - jälleen kerran - taivaallisesta kranssista!

Marja Kristiina

Marie Elisabeth's rum said...

Kauniita kuvia! Blogissasi on aina niin kiva piipahtaa!!
Tulin toivottamaan oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua!