11.05.2011

Marraskuun alussa

Eikä lunta vaan näy! Nyt olisi jo iltojen pimetessä ihanaa, jos olisi edes pikkuruisen sitä valkoista höttöä tuolla katoilla ja teiden reunoilla. Mutta joka vuosi sitä on tullut, tänä vuonna näköjään vain vähän myöhemmin.

Meidän neidin masuvaivat ovat jatkuneet...olen ollut huolesta sekaisin, ja koittanut tehdä parhaani. Maitoallergia on nyt kuitenkin varmistunut, mikä on toisaalta helpottavaa tietää mikä on vikana, mutta toisaalta tietenkin hirmuisen kurjaa. Toivon sydämeni pohjasta, että pian alkaisi neidin olo helpottua. Olen nyt siis itse täysin maidottomalla dietillä, ja siihen lisäksi vielä munattomalla ainakin niin kauan kunnes oireet lievittävät. Ja ainakin maidoton siis jatkuu niin kauan kuin imetän. Ensin ajattelin etten ikinä pystyisi moiseen suklaan ja juustojen rakastajana, mutta tämä on ollut hurjan mielenkiintoista :) Netistä löytyy jos jonkinlaista reseptiä, joiden johdosta omakin masu on ollut omituisen rauhallinen :D

Tänään Pyhäinpäivän kunniaksi kahvittelimme vege-herkkujen ja kynttilöiden kera :) Mieheni ei oikein innostunut erityisemmin munattomasta ja maidottomasta suklaakakustani, mutta ah, olen itse aivan myyty! Lisäksi raikaavat taustalla joululaulut ensimmäistä kertaa tänä vuonna, ja tunnelma on ihana...

Tunnelmallista viikonlopun jatkoa teille :)8 comments:

Anu said...

Voi harmi, että pienellä neidillä on vaivat jatkuneet. Onneksi kuitenkin tiedetään nyt, että mikä auttaa. Tsemppiä oman ruokavalion kanssa. Kiva, että olet löytänyt suklaaherkun, joka sopii myös itsellesi.
Minäkin haluan lunta! Odotan sitä oikein kovasti...
Tällä viikolla maistoimme ekat joulutortut ja joululevy korkattiin jo pari viikkoa sitten. Ihana saada tunnelmoida kaikessa rauhassa.
Rauhaisaa iltaa teille,
Anu

Anonymous said...

Ihana blogi sinulla :) Kaikkea hyvää kaikille!

Marie Elisabeth's rum said...

Joskus jokin kurjakin voi tuoda hyvää tullessaan. Sinulla on ihailtava asenne. Kiva kun masut on hivenen rauhoittuneet.
Lunta täälläkin odottelen, musta asfaltti kaipaisi lumipeitteen. Viime vuodet on opettanut kauniin runsaille lumikinoksille :)

Kaunis joulun odotuksen tunnelma teillä ja niin ihastuttavan kaunis tyttö!

Emma said...

Ihana kuulla, että kaikki on hyvin. Ja niin tunnelmallisia kuvia, taidan itsekin etsiä joululevyn kaappien kätköistä soittimeen. Ihanaa alkavaa viikkoa!

Emma said...
This comment has been removed by the author.
Arja said...

Toivotaan, että masu vaivat helpottais pian !


Mukavaa viikkoa❤

Monisia said...

Beautiful climate;)and tasty!

Elina :) said...

voi että, miten hyvännäköistä suklaakakkua tossa yhdessä kuvassa pilkottaa...ohjetta saiskos? :D