12.30.2011

Välipäivät

Niin se joulu vaan tuli ja meni, liian nopeasti. Sää oli ehkä huonoin ja kamalin ikinä! Mutta onneksi sisätiloista ei tarvinnut poistua :)
Aatto meni omalta osaltani hössöttäessä. Ensimmäinen kerta emännöidessä, ja tarkka kun kaikessa olen jäi nauttiminen vähän vähemmälle. Ruoat olivat kuitenkin ihania, samoin seura ja tunnelma <3 Oli ihanaa viettää tämä Ainon ensimmäinen aatto kotona, kiireestä huolimatta.

Joulupäivänä suuntasimme sitten mieheni kotiin, uusien patojen ääreen :) Täällä ollessamme ehdin jopa itsekin vähän hengähtää ja nauttia joulun rauhasta. Tapaninpäivän aamuna olikin sitten muutaman tunnin sähkökatko, ja keittelimme mm. aamukahvivedet kiukaan päällä kattilassa :D Kyllä vaan kummasti keksii keinot kun on pakko!

Nyt taistelemme kotona kamalaa tautia vastaan, sekä mieheni että minä. Ja minä tahtoisin niin voittaa sen taiston! Rohdoksi keittelin mustikka-karpalo kiisseliä, josko pöpöt sillä huuhtoutuisivat pois.
Väsymystäni on lisännyt myös Ainon lisääntynyt yöheräily. Neiti saattaa nykyisin herätä jopa 6 kertaa yöllä syömään, ja tämä mama on aamulla kuin haamu. Väsymys tekee minusta hajamielisen...en muista mitä piti tehdä tai sanoa :) Toivottavasti uusi vuosi toisi paremmat unet ;))

Näiden jouluisten kuvien myötä toivon teille ihanaa ja onnekasta vuoden vaihdetta!5 comments:

Emma said...

Voi ei, tekin kipeenä! Toivon todellakin, että ette ole yhtä kauan kuin me. Nyt aletaan oleen voiton puolella mutta voimat se on vienyt. Pikaisiin paranemisiin ja viettäkää rauhallinen uusi vuosi, ensi vuonna tavataan!

Emma said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Oi, niin kauniita kuvia taas:) Oikein hyvää uutta vuotta!!
-Sanna

Anonymous said...

Ihana pienokainen teillä!
Itse ammattini puolesta työssäni kohtaa yövalvottajalapsukaisia. Oman jaksamisesi kannalta olisi aika lopettaa pienokaisesi yöruokinta. Ikäisesi murunen pärjää ilman yösyöntiä. Lapset ovat todella viisaita, oppivat ohjailemaan ja pyörittämään vanhempiaan.
Kokeile tassuhoitoa, varmaankin neuvolasta saisit ohjeet.
Ihan vain sinun parhaaksesi näin kirjoitin, ethän pahastunut? Lapsen kipeänä ollessa asia on sitten taas toinen.
Hyvää Vuotta 2012 sinulle.

Klaara

Tepa said...

Ihania on molemmat nämä sun ylläpitämät blogit :)
Itseasiassa löysin blogisi kun luin eräästä lehdestä sinusta kertovan jutun :)
Itellekki sisustus on rakas harrastus ja parasta terapiaa ihan kaikkeen :)
Aloitin juuri Serafiini jälleenmyyjänä tässä Tampereen alueella ja innolla odotan niitä "istuntoja".
Mukavaa kevään odotusta, nyt mä jatkan blogiesi lueskelua :D