1.22.2012

Innostuin...

Piiiitkästä aikaa sain nukkekoti-projektiani eteenpäin eilen aamulla iskeneen innostuksen johdosta :) Selailin nukkekoti artikkeleitani, ja siitä se sitten lähti. Tarkoituksena oli tapetoida vain nukkekodin yksi huone, jota olin suunnitellut jo ties kuinka kauan. Mutta kun Aino nukkui pitkiä päikkäreitään, ja isäntä samoin niin innostuin sitten tekemään vähän enemmänkin ;)
Voi kuinka minä nautin. En edes muistanut miten terapeuttista ja mukaansa tempaavaa tämä puuha onkaan!

Nukkekodin asukit Hilda ja Hulda saivat muuttaa kimpsuineen ja kampsuineen Ainon huoneen nurkkaan. Siellä he kököttelivät hölmistyneen näköisinä :)
Nyt on monta uutta ideaa, jotka tahdon toteuttaa nukkekotiini. Heti kun ylimääräistä aikaa ilmaantuu, aion ottaa asiakseni. Tämä oli niin piristävää!

Tänään pitäisi mennä äänestämään, kunhan saan päätettyä kenelle ääneni antaisin. Sen jälkeen suuntaamme suksi ostoksille mieheni kanssa. Me saatiin kipinä tähän upeaan lajiin. Harmi vaan, että sitä ei kesäisin voi harjoittaa ;)

Mukavaa alkavaa viikkoa ystävät. Laitan kuvia valmiista rempasta, kunhan saan enemmän aikaiseksi ;)
12 comments:

Lissu said...

Minullakin on ollut jo pitkään nukkisharrastus jäissä, juuri katselin oman kustavilaishenkisen talon kalusteita läpi ja tekisi mieli tehdä monet jutut eri tavalla nyt. Ehkäpä tästä vallan innostuu, kun näkee, mitä hienoa sinä saat aikaan :) Ihanat nuo tuolit <3 <3 <3

Kesäkukka said...

Nuo kaikki pikkuiset kalusteet ja tavarat on niin söpöjä ja kyllä täytyy olla taitava, että saa niistä noin aidon näköisiä. Hauskaa puuhaa varmasti!

Hyvää uutta viikkoa!

Virpi / My Country Home said...

Hurmaavia<3

Jonna said...

Huokaus, niin ihania!
Tiedätkös, lauantaina silmäilin kaupan lehtihyllyä ja ihan vain kannen perusteella tartuin erääseen lehteen. Sitä sitten selailin ja loput voit arvata! Kaunista!!! Olet huippu oikean tunnelman luojana! :)

Heidi said...

Moikka <3

Niin hurjan sulosii ja tuo tapettisi on ihan HUIPPU ;)

Koskas me nukkekoteillaan yhdessä?

halit

Ada och Emil said...

Kiitos ihanat :)

Jonna: Voi kiitos kaunis. Tuntuu hyvältä kuulla noin mukavaa palautetta jutusta :)

Heidi: Koska sulle sopis nukkekoteilut? Meillä on kalenterissa aikas paljon vapaata ;)

Heidi said...

:)

Ensi maanantai? Mulla ois vp? Voisin ottaa palsaa ym mukaan...soittelen sulle NIIN ja kameran meijän täytyy kummankin blokata mitä me tehään...
jee...

Heidi said...
This comment has been removed by the author.
Pehtoori & Anna-Stiina said...
This comment has been removed by the author.
Ada och Emil said...

Lissu: Saanko muuten udella, että mistä olet löytänyt Kustavilaisen nukkekotisi tapetit sekä kakluunit?
:)

Lissu said...

Moi! Pari kakluunia on Mollamarin käsialaa, yksi on omaa tuotantoa (ei ole vaikea arvata mikä niistä) loput on ihan pahville liimattuja, printattuja kuvia, joissa on lakka päällä. Tapetit on ihan netistä printattuja.Tosin näitä huoneita ei vielä ole oikeasti olemassa, sillä en ole vielä löytänyt "sitä oikeaa" kaappia tälle talolle. Huoneet on lähinnä kuvattu roomboxissa tapettia vaihtaen. Ruokasali tosin on tehty omaksi boxikseen. En seuraa nukkekodissani orjallisesti kustavilaista aikaa, vaan olen ajatellut, että se on nykyajan koti kustavilaisessa hengessä :)

Penni ja Lilli said...

Kyl on hienot noi tuolit, wau. Ja koko nukkekoti, mitä noista kuvista näkyi. Minä olen ostanut vain valmiita juttuja kun ei kärsivällisyys riitä noin pieneen näpräämiseen. Meidän nukkekartano on kyllä ihan lapsilla leikeissä eli joskus saattaa mennä jotain rikkikin. Viimeisin hankinta Joulumessuilta hullujen päivien paperikassi ja englanninlakritseja. Sieltä täältä jotain pientä hellyyttävää. Voikaa hyvin! Minna