3.13.2012

On kevät!!

Vai onko? Juuri nyt ulkona sataa vaakasuoraan lunta/räntää ja tuuli vastaa ainakin 10 asteen pakkasta, hui!
Mutta viime päivinä on enemmän kuitenkin paistanut aurinko, ränneistä tippunut vettä ja paikoitellen näkynyt kuivaa maatakin :)

Aurinko porotti lähes koko viime viikon, jolloin mies oli kotona talvilomalla :) Yhtenä päivänä me käytiin hakemassa Turusta meille muhkea Howard-sohva. Käytettynä, mutta kuin uutena. Aino löysi pinkit arskat, me saatiin samettista metsäsienikeittoa. Lopetettiin imetys ja taisteltiin apteekin imelän maitokorvikkeen syömisen kanssa. Ulkoiltiin, juotiin päiväkahvit kuistilla, leikittiin, syötiin hyvin. Vietettiin romanttisesti kaksin hääpäivää ja silloin ikävöitiin Ainoa. Minä sain nukuttua ainakin osan univeloistani pois. Mieheni sensijaan ilmoitti loman loppuessa että ei ainakaan kovin levännyt olo ole :D

Sisustusrintamallakin on jotain tapahtunut pitkästä aikaa! Kun tieto uudesta sohvasta tuli, minun oli pakko maalata olohuoneen seinät. Miten rentouttavaa se olikaan, olin ihan innoissani kun sain maalata :) Myös kalusteet vaihtoivat paikkaa, ja pidän ihan hurjasti uudesta ilmeestä. Virkisti mieltä ja kotia.
Se maalausinto myös jatkui hieman, kun sain päähäni maalata Ainon syöttötuolin pinkiksi. Se on oikea namu ;)

Nyt toivotaan että nuo viimat ja sateet loppuu että saadaan taas se aurinko tänne :)

5 comments:

Fågel Blå said...

Vilken liten tuffing!
Kramar Kathrine

AnnaRiikka said...

Maalaus on hurjan terapeuttista ja rauhoittavaa! Ajatukset saa viilettää vapaasti vaikka maailman ääriin.

Tosi huippulöytö tuo howard-sohva, meillekin olen sellaista haaveillut,mutta en ole raaskinut siihen vielä sijoittaa..nojatuolinakin se olisi mahtava!

Olisipa kiva nähdä pieni makupala siitä herkusta, pinkistä syöttötuolista.

Kivaa loppuviikkoa teille!

Anu said...

Minullakin kyseinen sohva haaveissa. Ihanaa, että te löysitte omanne. Seinän väri on kaunis! Nyt on niin kevättä ilmassa, että kaipaa piristystä ja muutosta myös kotiin. Radiossakin sanottiin tänä aamuna, että lintujen pesänrakennusvietti ja ihmisten sisustusvietti keväällä liittyvät ehkä jotenkin yhteen :)
ps. söpikset prillit

Jonna said...

Voi suloisuus pikku Ainoa! Nuo posket! :) Kuvasi ovat aina niin kauniita ja inspiroidun niistä hurjasti! Ja huokaus tuota sohvaa... :)

Aurinkoisia kevätpäiviä!

Päivi said...

Hei,

Olen ihaillut ihanan harmaata seinäänne. Mikä sävy mahtaa olla kyseessä?