2.28.2012

Sohvaton!

Niin, meillä on täällä nyt sohvaton viikko :) Myin rakastamani Rokokoosohvan, josta minun ei milloinkaan pitänyt luopua. Ei edes vaikka tilanpuute iskisi tai muuta vastaavaa...Vaan arki ja elämä pienen lapsen kanssa on saanut tähänkin asiaan uuden näkökulman. Tahdomme mahtua makaamaan illalla samalla sohvalla, löhötä, pötköttää ja ottaa päiväunia. Aino varmasti tahtoo pian myös pomppia!

Uusi sohva on hakusessa...etsin kunnes oikea osuu kohdalle. Onhan minulla yksi jo kiikarissa, vaan saapa nähdä miten käy ;) Täällä on nyt kovin autiota, aika mukavaa toisaalta. Vaikkakin iltaisin Ainon mentyä nukkumaan tahtoisin käpertyä sohvalle peiton alle tuijottamaan telkkaria :D

Ensi viikolla on miehelläni talviloma, siis jee!! Saan itse ainakin vähän hermolepoa ja apuja arkeen. Aiomme viettää myös hääpäiväämme menemällä ensimmäistä kertaa ulos syömään sitten Ainon syntymän :) Ette uskokaan kuinka odotan nenän eteen kannettuja ruokia, lasiin kaadettua punaviiniä ja laatuaikaa miehen kanssa kynttilänvalossa :)

Ennen sitä me täällä odotellaan ensi viikkoa herkutellen, ulkoillen ja leikkien. Aino muuten oppi jo ryömimään ihan oikeasti, ja nyt on kova meno päällä :) Elmeri juoksee karkuun, ja Aino menee perässä. Välillä itketään kun tuoli tulee tielle, mutta onneksi äiti auttaa hädässä. Seuraavaksi odotellaan ekaa hammasta...kovasti ne näyttää sieltä puskevan, kuola valuu vaan ei ihan vielä ainakaan.Kuvissa on tunnelmia meidän nykyisistä päiväkahvi-herkuista, ja eräänä päivänä ompelemani supersöpö rinsessa-juttu Ainolle :)

Mukavaa viikon jatkoa!

4 comments:

Emma said...

Niin rinsessaa, niin rinsessaa... Onnea ryöminnän kanssa! Mukavaa loppu viikkoa ja nauttikaa hääpäivästä.

Fågel Blå said...

Underbara bilder!!!!
Så sööööööt baby!
Kramar Kathrine

AnnaRiikka said...

Tulin tänne sinulle vastaamaan, juu laita toki linkki sivuillesi :)

Meillä ei ihan vielä ryömitä, kovasti ollaan konttausasennossa ja heilutaan edes takaisin mutta ei eteenpäin päästä :) Onneksi näin toisaalta niin saa hetken vielä levitellä tavaroita pitkin ja poikin. Kohta kaikki täytyy nostaa pois nurkista ja ylemmäs.

Mukavaa viikon jatkoa teillekin!

Sirkka said...

Aino on tosi herttasen näköinen
ja ompa pienokainen lusikat tänäpäivä söpöistyneet:)
Voin vain kuvitella ryömimis
eteenpäin pyrkimyksin...:) taitaa kuitenkin toinen mennä edellä:) mutta perässä tullaan!

Kevät se keikkuen tulevi!